Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení peněz z reklamovaného zboží

Od: rcabla odpovědí: 4 změna:

Přes internet jsem koupil na Alza.cz lednici. Druhý den jsem ji vrátil, nevyhovovala. Při převzetí na pobočce Alza mi napsali do předávacího protokolu - poškozené zboží - NE. Když mi posílali peníze, tak mi poslali částku o 830Kč menší za poškození. Jak je mám donutit, aby plnili v celé výši zakázky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

4x

Napsal bych oficiální dopis, kde bych žádal o vyplacení rozdílové částky a přílohou bych poslal i předávací protokol z pobočky...existují pouze 2 možnosti řešení.

1) Nepřevzít zboží na pobočce, protože je poškozené = nevrátit 100% ceny potažmo nic

2) Převztí zboží a pobočce bez poškození = vrátit 100% ceny

tím, že převzali zboží a ještě vystavili doklad o tom, že zboží není poškozeno se připravili o možnost 1

hodnocení

2x

Když donutit, tak asi jedině soudní cestou.
Já bych šel reklamovat reklamaci osobně a argumentoval bych tím, že jste lednici předal bez poškození (viz zápis) a pokud na ní něco našli dodatečně, muselo k tomu dojít u nich.

hodnocení

0x

Toto Alza vyriesi rychlo : prehlasi, ako prvy pracovnik urobil zbeznu obhliadku a potom niekto na centrale podrobnejsiu, kde nasli poskodenie, ci uz realne alebo vymyslene. Zalezi na tom, ako maju spisane VOP, co sa tyka posudenia neposkodenia. Oznamili vam, co presne je poskodene?

Vy trvajte na svojom, mate v ruke papier.

rcabla
hodnocení

Oznámili mi a poslali foto, o vrypu na boku lednice. Vím, že zboží poškozené nebylo. Při předání bylo zboží zabaleno. Poškození museli způsobyt při manipulaci na pobočce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]