Dobrý den, oslovili jsme realitní kancelář na prodej naší chaty, jenomže jsme si prodej po cca. 2 měsících nakonec rozmysleli a chtěli se s realitkou domluvit na stažení prodeje. Ta nám sdělila, že už má potenciálního kupce s pokud chatu neprodáme, naúčtují nám 120tis. k zaplacení. Ano, měli jsme si pořádně pročíst smlouvu a řádně se rozmyslet, ale už jsme staršího data a stalo se. Prosíme o radu, zda se v této věci dá něco dělat? Děkuji.
Nikdo neví co máte psáno ve smlouvě... Pokud tomu nerozumíte, vyhledejte někoho kdo tomu rozumí = právník. (vyjde Vás to levněji) Já můžu poradit jen vytvářet obstrukce pokud je smlouva umožní a je časově omezená.
Já bych si znova, a to pořádně pročetla, co jsem podepsala. Píšete, že jste "staršího data", tak bych se obrátila na své děti, jestli je máte, nebo bych si zaplatila právníka, aby si smlouvu přečetl on a vysvětlil mi, jestli mohu něco dělat, nebo ne. Oni po Vás asi chtějí zaplatit svou práci, kterou už na prodej chalupy vynaložili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.