Nejste přihlášen/a.
Ahoj (jsem dívka), je mi 13 sice jsem neměla v úmyslu sem psát ale potřebuju poradit každé odpovědi si budu vážit.
Ale cca před 2 měsícema se mi udělali takové čárky (jsou spíše červené), vypadají jako malé blesky a jelikož jsem nevěděla co to je tak jsem to neřešila a najednou se na sebe podívám do zrcadla a těch čárek(strii) tam je víc takže já už začala hledat co to je a oni to jsou ´strie´ takže hledam nejlepší zpusob jak se toho zbavit úplně ano, četla jsem že to je na celý život. Jenže jelikož mi jedeme k moři (v srpnu což je až za 3 měsíce ) ale do te doby by mi to mohlo zmizet moje postava je hubená nebo alspon tak to rikaji ostatni ale až na zadek :d který mam trochu vetsi prosím ale komentare tipu to nikdy nezmizi si nechte pro sebe ale zase nepotrebuju nejake kremy za 1k kč. A já se proste za to stydim a nedokazu si predstavit jak bych u dovolene sla v plavkach do vody nebo moře prosim help me :dddd
Když nechceš slyšet pravdu, tak to je těžké. Jde o popraskané podkoží, takové jizvičky pod povrchem kůže. Taky se jim říká pajizévky. Ty má do jisté míry téměř každá žena. Po porodu určitě, po kojení také, a velmi často při změnách váhy. Asi budeš muset upoutávat okolí a kluky taky něčím jiným, než pouze tělem. Jsou na to krémy a masážní přípravky, ale zcela to nevyřeší.
Rychle rosteš nebo tloustneš a podkoží nestíhá. Stejný problém se objevil u mého vnuka. Vodorovné strije. Mamka-fyzioterapeutka ho zahnala pod sprchu, ať houbou nebo jemným kartáčkem jemně masíruje, aby se kůže s potrhaným podkožím, prokrvila. Koupila nějaké tělové mléko na strije a tím se kluk maže, aby zvláčněla. Nic jiného se nedá dělat.
No a co, jestli máš hezkou postavu (za mne štíhlá sportovní, ani tlustá ani vychrtlá), tak na strie sere pes a vůbec nejsou důležité.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.