Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stydím se za strie

Od: smilee odpovědí: 11 změna:

Ahoj (jsem dívka), je mi 13 sice jsem neměla v úmyslu sem psát ale potřebuju poradit každé odpovědi si budu vážit.

Ale cca před 2 měsícema se mi udělali takové čárky (jsou spíše červené), vypadají jako malé blesky a jelikož jsem nevěděla co to je tak jsem to neřešila a najednou se na sebe podívám do zrcadla a těch čárek(strii) tam je víc takže já už začala hledat co to je a oni to jsou ´strie´ takže hledam nejlepší zpusob jak se toho zbavit úplně ano, četla jsem že to je na celý život. Jenže jelikož mi jedeme k moři (v srpnu což je až za 3 měsíce ) ale do te doby by mi to mohlo zmizet moje postava je hubená nebo alspon tak to rikaji ostatni ale až na zadek :d který mam trochu vetsi prosím ale komentare tipu to nikdy nezmizi si nechte pro sebe ale zase nepotrebuju nejake kremy za 1k kč. A já se proste za to stydim a nedokazu si predstavit jak bych u dovolene sla v plavkach do vody nebo moře prosim help me :dddd

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zdravím. Ale to co slyšet nechceš je pravda. Strie Ti nezmizí, je to trvalé poškození kůže. Ale časem vyblednou a nebudou tolik vidět. Holt se s tím smiř, nic s tím nenaděláš.

Netrap se, jsou jiné důležitější věci v životě,krása je pomíjející.

lll
hodnocení

3x
Ahojky, já to měla podobně, udělaly se mi ve 14ti a já z toho byla nešťastná. Teď je mám na prsach, bocích, na zadku. Vlastně se mi to celkem líbí, je to takový důkaz, že jsi žena.
Bohužel nezmizí, budeš se s tím muset naučit žít.

liska5
hodnocení

2x

Když nechceš slyšet pravdu, tak to je těžké. Jde o popraskané podkoží, takové jizvičky pod povrchem kůže. Taky se jim říká pajizévky. Ty má do jisté míry téměř každá žena. Po porodu určitě, po kojení také, a velmi často při změnách váhy. Asi budeš muset upoutávat okolí a kluky taky něčím jiným, než pouze tělem. Jsou na to krémy a masážní přípravky, ale zcela to nevyřeší.

ffg
hodnocení

2x
To mají všichni. Časem to vybledne, do léta ale určitě ne. Nestresuj se něčím, s čím nemůžeš nic udělat.
joudic*
vybledne to vcelku "rychle", hned jak se ta trhlina zahoji

hodnocení

2x

Rychle rosteš nebo tloustneš a podkoží nestíhá. Stejný problém se objevil u mého vnuka. Vodorovné strije. Mamka-fyzioterapeutka ho zahnala pod sprchu, ať houbou nebo jemným kartáčkem jemně masíruje, aby se kůže s potrhaným podkožím, prokrvila. Koupila nějaké tělové mléko na strije a tím se kluk maže, aby zvláčněla. Nic jiného se nedá dělat.

hodnocení

1x

Lymfatické masáže pomáhají.

doplněno 04.05.21 18:40:

Lymfatická masáž může být celotělová nebo jenom pro část těla. Domácí varianta lymfatické masáže je různé kartáčování, střídání teplé-studené vody ve sprše, masážní hlavice, masírování ve správném směru toku lymfy ...

Třeba na prsou, v podpaždí, na bocích?

hodnocení

1x

Netrap se , jsou jiné důležitější věci pro život, ,krása je pomíjející, vystav své jiné pčednosti a užívej si život plnými doušky

asd®
hodnocení

0x

No a co, jestli máš hezkou postavu (za mne štíhlá sportovní, ani tlustá ani vychrtlá), tak na strie sere pes a vůbec nejsou důležité.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]