Nejste přihlášen/a.
Jsem stará babka a umím s počítačem houbeles, přesto se mi v pohodě podařilo vyplnit formulář. To nemůže být udělané tak, aby se s tím lidé trápili. Zadala jsem sčítání lidu 2021 - formulář. První dotaz na té modrobílé stránce byl na typ dokladu. Vyberete šipečkou v rubrice buď pas nebo OP/ číslo/. Pak se Vás to bude ptát a posouvat Jestli Vám něco bude chybět, tak Vás to upozorní. Na závěr Vám to poradí, že si máte zaznamenat číslo sčítacího formuláře a odeslat. Má to být do 11.5. Nám tu ve vchodě vyvěsili leták, kdy se u nás budou rozdávat papírové dotazníky. Tak by to mělo být i u Vaší maminky. Ti komisaři by měli i radit. Vyplněné formuláře se pak mají dát na poštu. Když tam půjdete rovnou, určitě to vyjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.