Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sčítání lidu

Od: kraken01 odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
Už delší dobu žiju i s dcerou v Německu,s tím že máme obě České občanství a trvalé bydliště v Praze. Teď v týdnu se chystám na návštěvu své matky do Žďáru nad Sázavou.Je možné se tam sečíst na poště?Nebo jak jinak postupovat? Vím že to jde taky nějak elektronicky ale to není nic pro mě.
Předem děkuji za odpověďi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Jsem stará babka a umím s počítačem houbeles, přesto se mi v pohodě podařilo vyplnit formulář. To nemůže být udělané tak, aby se s tím lidé trápili. Zadala jsem sčítání lidu 2021 - formulář. První dotaz na té modrobílé stránce byl na typ dokladu. Vyberete šipečkou v rubrice buď pas nebo OP/ číslo/. Pak se Vás to bude ptát a posouvat Jestli Vám něco bude chybět, tak Vás to upozorní. Na závěr Vám to poradí, že si máte zaznamenat číslo sčítacího formuláře a odeslat. Má to být do 11.5. Nám tu ve vchodě vyvěsili leták, kdy se u nás budou rozdávat papírové dotazníky. Tak by to mělo být i u Vaší maminky. Ti komisaři by měli i radit. Vyplněné formuláře se pak mají dát na poštu. Když tam půjdete rovnou, určitě to vyjde.

poxoli
hodnocení

0x

Zdravím,

myslím že pokud se nesečtete online, tak koukněte do schránky, nechodí ty formuláře poštou? Nebo zkuste na poštu zajít a dostanete papírový formulář, myslím. Mrkněte na stránky České pošty.

Online to trvá chvilinku, nemáte nikoho, kdo by vám s tím pomohl?

jabraka*

tam,kde se účastník nepřihlásí online,přijde s dotazníkem komisař.

JB

hodnocení

0x

Zvolte část obce Žďáru nad Sázavou a naleznete kontaktní místo pobočky České pošty, kde je možno si vyzvednout tiskopis.

scitani.ceskaposta.cz/...

*cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]