Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zítra nastupuji do nové práce, ale od včerejška mě brutálně bolí kostrč, něco jsem zvedl a od té chvíle mě to bolí, nevydržím dlouho stát anebo se ani předklonit. Tohle se mi ještě nestalo a nechci na první den vypadat jako krypl, nevíte co by mi mohlo pomoci?
Taky si myslím, že blok. Dcera to měla po pádu na zadek na bruslích.Ortoped navlékl gumovou rukavici natřenou olejem a přes konečník kostrč nadzvedl a srovnal. Někdy to "stáhne" stres, jako ostatně všechny malé svalíky kolem páteře. Což asi teď máte. Dá se to trochu ovlivnit mačkáním paty na hraně chodidla na vnitřní straně. Pak to místo stlařovat opakovaně. Musíte vyhmátnout, kde to nejvíc bolí. Jinak je to oblast malé pánve, tak si hlídejte orgány, které jsou tam u kostrče. Možná bude stačit jen injekce, když tam nebyl pád. Taky by to možná uvolnily dvě tablety Guajacuranu, na rovnou podložku a teplo / elektr. dečka/. Jestli máte jít ráno do práce, tak teď na pohotovost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.