Dobrý den, na internetu jsem viděl možnost brigády ve funkci "operátor callcentra"? V čem přesně tato práce spočívá? To jako budu někomu já volat, nebo někdo bude volat mně, nebo jak to je? A to se budu snažit něco prodat, nebo co se tam bude dít? Vůbec nevím co si pod tím mám představit...
Operátor callcentra je snadno dostupná brigáda, protože operátorů je stále nedostatek. Máš aktivní nebo pasivní volání. Záleží na co tě dají. Pasivní znamená, že jsi vyškolen na nějaký produkt a zodpovídáš dotazy volajících, aktivní je, že obvoláváš lidi z databáze a něco jim nabízíš, prodáváš. Předpokladem pro tuto práci je dobrá komunikace, dobré vyjadřování a pohotovost. Většinou dostáváš pak ještě provize za počet uzavřených smluv ať ti to vyjde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.