Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení žáhy a překyselení

Od: radim8 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer. Mám již delší dobu hlavně v noci a probuzením páléní v krku a kyselou chut. V lékárni mi prodali Helicid 20 Zentiva tablety. Je možné že mám překyselený organizmus? Překyselení udajně má vliv na zdraví nespavost klouby bolesti atd.Jaké máte zkušenosti s tabletami na zlepšení problému případně mi poradit? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doporučuji návštěvu lékaře, protože pálení žáhy může také signalizovat blížící se infarkt.

hodnocení

1x

Pro Omeprazol k lékaři než si pořídíte rakovinu krku.

hodnocení

0x

Dobrá zkušenost s antacidem Maalox, tekutý,volně prodejný v lékárně. Zklidňuje žaludek. Zabírá mi více než Helicid. Obojí můžete dohromady.

id
hodnocení

0x

Než se objednáte k lékaři můžete začít samoléčbou ihned.

Citron dokáže pálení žáhy rychle zastavit. Obzvláště pokud trpíte častým pálením žáhy, užívejte po ránu sklenici teplé vody s citronovou šťávou. I když chutná kysele v těle se chová zásadotvorně a pomáhá tudíž upravit vnitřní prostředí. Proto nás dokáže nepříjemného pocitu rychle zbavit a navíc dodá tělu vitamíny a minerály.

liska5
hodnocení

0x

Objednejte se pro jistotu k lékaři a sám můžete zahájit doplňkovou "léčbu": Dobrá je šťáva ze syrového zelí /odšťavňovač/. Žaludek zklidní čistá šťáva z aloe vera - ale ne ta limonáda. Ptát se ve zdravé výživě nebo v drogerii DM. Tam stála přes stovku a užívá se po lžicích. Na žaludek je dobrá i vyždímaná šťáva z nastrouhané syrové brambory, ale i kefír. Dobré je do vody lžičku octa, nejlépe jablečného. Užívejte hořčík a vitamín B1. Nepijte alkohol ani kávu, místo ní zelený čaj. Omezte maso, zejména tučné a cukr.. Dejte si častěji ovesnou kaši, banán. Jezte pomaleji,

hodnocení

0x
Tablety příčinu nevyřeší, lze to řešit jednoduše stravou - rostlinnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]