Nejste přihlášen/a.
V první řadě si ověřte, jestli prodejce je ochotný na Slovensko posílat. Nejlépe mu napsat a domluvit se s ním ještě před tím, než knihu koupíte. Pokud bude ochoten, nic nebrání obchodu. Převedete peníze a on vám knihu pošle.
Ti chytřejší prodejci mají na sebe v profilu kontakt. Pokud ho tam nemají, lze napsat dotaz do doplňující poznámky v průběhu koupě ještě před odesláním peněz.
Alespoň takhle to dřív fungovalo, nevím o tom, že by to měnili. Radši na to ještě mrknu. Už je to cca rok co jsem tam prodal poslední knihu.
Zdravím, Trh knih je koukám založen na tom, že si fyzické osoby prodávají knihy mezi sebou - nemůžete napsat tomu, o jehož knížky máte zájem, jestli by mohl knihy poslat do Slovenska? Ev, koukněte na FB, pokud je to aspoň trochu aktivní stránka, tak má svoje FB stránky, na které dávají příspěvky a lidé je komentují - koukněte právě do komentářů a zkuste kontaktovat někoho z Čech, jestli by to mohl koupit na sebe a potom vám to poslat, s tím, že vy byste to zaplatila.
Já už přesně nevím jak to tam funguje. prodal jsem tam sice pět knih, ale vždy jsem vymínil osobní předání v Praze, to jsem psal už přímo do inzerátů.
Funguje to tak nějak, že peníze pošlete na trhknih, oni je uschovají u sebe (samozřejmě si z toho sthnou svou provizi) do doby než se kniha doručí a pak teprve se peníze pošlou prodejci a píše se hodnocení prodeje. V případě, že se obchod z nějakého důvodu neuskuteční, posílají peníze zpět kupci.
Já osobně už tam moc neprodávám ani nekupuji, přijde mi to moc složité, nejradši chodím přímo do antikvariátů, nebo kupuji a prodávám na online inzercích. Nejvíc knih jsem koupil a prodal na Bazoši. V téhle chvíli tam mám asi 30 knih na prodej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.