Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s posilováním doma atd? Já jsem se rozhodl, že si udělám měsíční challenge a to že budu cvičit 100 kliků denně a k tomu 30 přítahů na hrazdu jenže už cvičím 2 měsíce, a stále změna není moc vidět sice mám větší sílu, ale vzhledově jsem se nezměnil a pořád vypadám vyhuble místo toho, abych měl místo vyčnívajících žebírek větší prsní svalstvo, bicáky atd, a mohutný hrudník. Nevíte někdo jak se dá zrychlit růst svalů bez použití steroidů?
Pro růst svalů se tuším cvičí málo opakování s velkou zátěží a jde se přes bolest až do selhání, kdy prostě další cvik už udělat nejde. V podstatě jde o mikrotraumata ve svalech a sval se brání růstem. Taky je potřeba jíst dostatek bílkovin. 1g na 1kg svojí váhy by měli sníst všichni, ti co se snaží o růst svalů jedí až 2g na kilo. Maso má bílkovin 20%.
Po 100 klicích a 30 přítazích nějaké svaly mít musíš - jestli se Ti zdají malé, přidej. Když tohle už umíš 2 měsíce, proč jsi nepřidával? Zařaď do tréninku další cviky, těžší varianty... Tady třeba najdeš inspiraci.
doplněno 01.05.21 10:31:
Chápu to dobře, že to děláš najednou? Nebo alespoň v pár sériích rychle za sebou?
doplněno 01.05.21 10:49:
Místo toho, že chceš mít svaly, se zaměř na to, aby jsi zvyšoval opakování, dokázal nové těžší cviky, lepšil techniku cviků, ... a ty svaly pak přijdou sami.
Někdo prostě takovou postavu má. Mívají ji vytrvalci. Všimni si, jakou postavu mají běžci na dlouhých tratích a také chodci. A posilují jako blázni. Právě proto mohou dělat takový sport. Prostě to tak mají. Ty nejspíše patříš k nim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.