Dobrý den , prosím o radu ! Můj život byl složitější . Dětství s nevlastním otcem který se ke mě nechoval vůbec ale vůbec hezky pak puberta na internáte . Poté jsem si našel holku a začal sám stavět dům svépomocí . Mezi tím jsme zplodili dvě krásné děti . Nikdy jsme se nevzali a dum jsem cca s 90%financoval já !jsem náročný a dodělávky kolem domu trvali dlouho celá stavba cca 11let . Takže se vše točilo kolem práce . Přesto jsem si vždy udělal čas na výlet ... Až bylo vše hotové a člověk by řekl teď si můžem užívat klidu ...zjistil jsem že má přítelkyně milence a to 10mesícu !úplně jsem se zhroutil protože jsem ji miloval . Pochopil jsem že ji vůbec neznám ,jak to mohla dělat tak mi lhát ...milenec se po zjištění že to prasklo na ni vykašlal a já ji dal šanci že to napravíme já se opravdu snažil ale taky vyčítal ! Ona se nesnazla vůbec -proto ty výčitky ... Nakonec řekla že odejde já souhlasil . Děti 7a 6let změní školu ,kamarády ... To mě vadilo ale chtěla odejít s tím že děti to zvládnou ! Domluvily jsme se že děti budou u mě na víkendy . Avšak po zjištění kolik stojí bit ve městě mě řekla že mám odejít s domu já ! Že ti bude pro děti lepší ...mám odejít?já jsem přece nic neprovedl !? Jen jsem se snažil aby moje rodina měla krásné bydlení ! Ale co já?
Ta zenska je bud ku... anebo ses k ni nechoval vhodne. A odesla vubec anebo ted se jen handrkujete?
Pokud napises zes ji dal sanci, a soucasne vycital, tak to moc nechapu. No provedl neprovedl, nechals ji 10 mesicu zahejbat, to ses chlap zes nic nepoznal? )
tomasvalek
Chtěl jsem aby děti zůstaly u mě ! Na to mě řekla že se radci zabije ...choval jsem se k ní vždy hezky a z úctou ! Ano nic jsem nepoznal dokonale se přetvařovala a lhala že jede za kamarádkou ... Podváděla však hlavně když byla jakože na homeofice!takže jsem byl přesvědčený že pracuje ! Jediná moje chyby o které vím byla ta že jsem se jí nevěnovat tak jak bych měl !sex byl u nás však pravidelný
Záleží komu patří barák. Každopádně, s takovou sobeckou nevěrnou courou se nemá cenu mazat. Jste pro ni jen pokladnička, nic k vám necítí, zradila jednou, zradí zase jak bude mít příležitost. Prostě necítí autoritu a zná jen vypočítavost. Problém je, že tu jsou děcka a na ty se musí brát maximální ohled. Jde o to, jestli zvládnete s někým takovým být v jedné domácnosti a vytvořit dětem iluzi kompletní rodiny. Pak bych jí část oficiálně pronajal ať musí taky vydělávat a nemá tolik času na kraviny. Bude frflat? Ať táhne, ale sama. Ona rozbila svojí sobeckostí rodinu, ať si vyžere následky. Ideálně to ale začněte řešit s někým, kdo se v takových situacích orientuje. Každopádně si ale od ní nenechat kálet na hlavu, jednat tvrdě, rázně a věcně. Ne před děckama. Jen tak si lze získat nějaký respekt, který u ní teď vůbec nemáte. Ono zhroutit se není u chlapa zrovna vizitka, jakmile to prasklo, měl jste postupovat úplně jinak a zhroutit se měl ten milenec a ona...
tomasvalek
Dům i pozemek patří mě. Chtěl jsem se kvůli dětem "obetovat"a žít s ní v přetvářce protože teď už ji nemiluju ! Ona ale nechtěla ,pořád chtěla odejít ! Než tedy zjistila ceny bydlení ... Chci se s ní finančně vypořádat ale na nové bydlení to není ! Vím že jsem se nezachoval jako chlap ,vždy jsem byl sebevědomí a pyšný na vše co mám ! A když jsem pak na jednou zjistil ze jsem stratil ženu kterou miluji,a že se to na co jsem pyšný rozpadá ,že všechno moje úsilí bylo k ničemu... Byl jsem na dně! Bolelo to .
Chtěl jsem se kvůli dětem "obetovat"a žít s ní v přetvářce protože teď už ji nemiluju l
Co to jsou za žvásty? To by děti pěkně poznamenalo. Přestaňte fňukat, nejste první ani poslední, takový je život. Ze všech situací je východisko, ale ne způsobem, že se budete ukřivděně vracet do dětství, puberty. Navrhněte přítelkyni řešení, které alespoň trochu bude vyhovovat oběma. Nebude-li souhlasit, nechte si děti a přítelkyni vystěhujte.
tomasvalek
Máte pravdu ,jsem teď trochu mimo a uvažuji tak nějak zvláštně !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.