Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Beru antikoncepci - bez menstruace

Od: jancab odpovědí: 2 změna:

ahoj...je mi 15 a pred 3 dny jsem zacala brat antikoncepci minervu... dnes jsem si vzala 3. prasek a menstruace mi uplne skoncila... jen trosku spinim... je to normalni?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Je to normální. Takhle by se ti měla menstuace postupně srovnat. Zatímco budeš brát většinou barevně odlišené prášky, kterých je víc (25 nebo 28- to si už nepamatuji), tak menstruaci mít nebudeš a ta nastoupí s prášky kterých je většinou 5. (to je jen cukřík) Některé antikoncepce tohle šidítko nemají, tam se počítá přestávka.

fidonet*
hodnocení

0x

Je to nejspíše právě silnou změnou hormonu v těle. Menstruace vám neskončí dokud nedojde k uplnému vyčištění. Netrapte se tím, při dalších cyklech se to srovná na standartní délku. Takže nyní se vám jen snížila vydatnost, ale po uplnem "vyčištění" ustane i "špinění".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]