Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s nasazením kondomu

Od: lanito odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, jsem puberťák a poprvé při sexu když jsem nandaval kondom tak jsem ho měl problém nasadit. První kondom se mi podařit nenasadilo, tak jsem vzal z jiný krabičky jiný typ, ten se mi podařit nasadilo. Mohu se zeptat v čem je problém? Měl jsem špatnou velikost, nebo špatný typ?
Pomohl by třeba lubrikační gel, k lehčímu nasazení kondomu?
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
A nezkoušel sis ho nasadit naopak? "narolovat" jde samozřejmě jen jedním směrem. Lubrikant rozhodně k nasazení nepomůže. Kup si balíček a trénuj.

hodnocení

1x

Nenasazuje se, naroluje se. Ať to udělá dívka jako součást předehry.

kare
hodnocení

1x
Zkuste kondom nejdříve rozbalit *smich*

hodnocení

0x

Prosintě, když nasazuješ kondom, tak máš předkožku nahoře na žaludu nebo ji máš danou dolů? Dost často nejde nasadit kondom právě kvůli předkožce, která je dole. Nevsázej na to, že holka bude vědět, jak to nasadit. Pro holku je to dost varovný signál, když si chlap neumí nasadit kondom bez problémů. Samozřejmě, že ti ráda pomůže, ale až třeba se budete více znát.

lanito
hodnocení

Předkožku mám danou dolů, zkusím jí tedy mít nahoře, díky.

jurajjuraj*

kondom ti pomuze nasadit az se budete vic znat, ze ji piglujes kdyz se ani moc neznate nevadi :D :D

Jestli jsi měl někdy partnerku, co ti nasadila pusou kondom při prvním styku, tak jsi měl asi štěstí, v opačném případě u prvního styku chlapec nezaboduje tím, že se do kondomu bude hodinu dostávat, další hodinu rozmýšlet jakou stranou a další hodinu marně nasazovat, aby pak své milé řekl, a pomůžeš mi ho prosííím prosííím nasadit?

jurajjuraj*

a kde je ve tvem prispevku neco o nasazovani pusou?

g
hodnocení

0x
Lubrikant určitě ne, kondom by pak klouzal dolů. Nejdůležitější je si před prvním sexem vyzkoušet nekolik kondomů a vybrat ty, které se dají dobře nasadit a sedí na penisu. A na ostrý pokus už pak bude nasazení otazka chvile.

jenda22
hodnocení

0x

Asi ten malý, evropský. Roztrhnout obal, nasadit na špičku a postupně rolovat. Zdatné holky to zvládají pusou. Vše naráz...

zdenda21
hodnocení

0x
Hele je možný, že sis ho dával fakt obráceně. Předkožka musí bejt stahlá dolů, jako aby si měl odkrytého žaluda. Nenapadlo by mě to ani jinak, ale asi jsem toho co radil pŕedtim blbě pochopil, nebo si pak moc neužije;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]