Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Ano, trpíte samomluvou. Určitě nejste jediná. Někomu se může zdát, že jste "divná". Já si mockrát říkám kolik lidí potkávám kteří trpí samomluvou, než si všimnu, že mají u ucha telefon (nebo na uchu) a mluví do něj.. Možná se zkuste více hlídat na ulici mezi lidmi, ale jinak si nemyslím, že je to bůhví jaký problém. Přečtěte si, že tím netrpíte opravdu sama zde:
Jedna moje známá říkala: "Pokud mluvíš sám se sebou, je to v pohodě. Až si začneš povídat s někým kdo tam není, vyhledej psychiatra".
I já si občas povídám sám se sebou, když jsem sám. Když se mi něco nedaří, dokážu si i dost nevybíravě nadávat. V přítomnosti kohokoliv dalšího je ale dobré se ovládat.
Taky mluvívám sama se sebou a nemám pocit, že něčím "trpím". Kolikrát se musím smát - jednou jsem si i vyhrožovala, že jestli něco (už nevím co to bylo, ale nechtělo se mi do toho) neudělám, tak bude zle
Taky samozřejmě mluvím se svým psem. Mezi lidmi nebo na ulici se aspoň trochu ovládám, ale ve skutečnosti je mi úplně jedno, co si kdo myslí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.