Chtěl bych se zeptat ohledně toho jestli jde jak koliv na maximum omezit adhd chci to vědět jelikož mi to docela rapidně komplikuje život jestli jsou nějaké byliny atd co to dokážou omezovat jelikož prášky beru ale ty moc nepomáhají. Bohužel jsem chtěl už dlouhodobě na jednu školu ale díky tomu že mám adhd tak jsem zjistil že se na ní prostě nedostanu. Nedokážu se na nic vůbec soustředit strácím furt věci a furt se cítím jakoby psychicky unavený v tom významu že se nedokážu tak dobře na něco soutředit abych to dokonal do konce a moje známky ve škole taky nic moc na testy ani na učení nemám skoro žádnou šanci se soustředit Takže bych chtěl vědět cokoliv co by mi mohlo pomoct: hlavně mě zajímají byliny které dokáží podporovat mozek nebo ho stimulovat atd.. Napište sem cokoliv co by mohlo na maximum pomoct. Hlavně ne žádné narážky nebo něco podobného. Jestli mi sem chcete napsat najdi si psychiatra tak to nemusíte toho mám XD XT
Ne, nedá. Dá se, ale pak je ten člověk natolik utlumený, že je nepoužitelný. V dospělosti už zmírňuje projevy vůlí, ale stále problémy má. Pohledej si u strejdy Gůgla "ADHD v dospělém věku"
Když chodíte k psychiatrovi, určitě užíváte psychofarmaka. Situaci řešte se svým psychiatrem a zkuste změnit léky. Některé bylinky se nehodí k některým lékům. Nedoporučuji míchat léky a bylinky dohromady.
Někteří psychiatři se více zabývají autismem. Poptejte se v okolí na odborníka, který se specializuje na autistické spektrum potíží. Využijte konzultaci v NÚDZ Národní ústav duševního zdraví, konziliární pracoviště "vyšší úrovně". Budete potřebovat doporučení od svého psychiatra. Poradili by tam, jesli seléky dají lépe upravit.
Na psychoterapii chodíte? Existuje různé spolky a organizace, které se zaměřují a specializují přímo na terapii autistů a které mají kontakty na psychiatry specializující se na autismus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.