Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antigenní test

Od: lada48® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, Příští týden se otevřou kadeřnictví a potřebuji ostříhat. Nejsem očkovaná, neprodělala jsem covid a tak musím mít antigenní test. Když chci bezplatný test, dojdu si na odběrové místo. Koukala jsem není problém se objednat na čas. Odběr probíhá jak? To je výtěr z nosu? Za jak dlouho budu vědět výsledek? Jak ho přenesu ke kadeřnici? Protože jsem koukala za papírový výtisk se platí 250 Kč. To nechci, chci zdarma. To mi přijde SMS a nebo si ho odněkud stáhnu do mobilu? Děkuji za vysvětlení.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

schimpy
hodnocení

2x
Papírový test pochopitelně vystaví také a bez poplatku, každý týden se testujeme a pro zaměstnavatele odevzdáváme rovněž papír - nikdy a nikde po nás nechtěli žádný poplatek.
Záleží na odběrovém místě, "výtěr" se provádí z nosní dírky (dírek), někde jsou tzv. "do mozku", jinde jen z kraje dírky (dírek). Výsledek budete vědět do pár minut

hodnocení

2x

Na odběrovém místě si zapíší jméno r.č., pojištovnu, zašťourají v nose a cca 15 min se čeká. Pak dostanu papír o negativním testu a jdu.

hodnocení

0x

Papírový? to neznám. Většinou pošlou kromě SMS ještě mejl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]