Nejste přihlášen/a.
Jde ti položením takové otázky o odpověď? nebo chceš jenom naštvat co nejvíce lidí? a vyvolat tady hádku.
Když budeš mít respirátor a po vykonání potřeby si umyješ a desinfikuješ ruce, tak můžeš být klidná.
Pokud chceš být ještě klidnější, tak si můžeš desinfikovat i prkýnko. Že bys na veřejném WC potkala větší množství lidí je málo pravděpodobné. A kdyby přece, tak rozestupy platí stále a fungují (ale to už bys snad mohla vědět).
Na podrobnější informace si musíš počkat nebo se zeptat přímo na veřejném WC.
Jasně že jen PCR, kdo si zapomene mobil s aplikací, bude odsouzen k potentování se na veřejnosti, protože na veřejné WC nebude vpuštěn. Bzdít na veřejnosti nebude povoleno ani s negativním testem.
Od roku 2022 (hezky se to rýmuje s Hlava XXII) bude muset být PCR test negativní denně, pozitivnímu člověku bude vyměřena desetitisícová pokuta, pokud pozitivní odmítl očkování, bude potrestán odebráním svobody v délce trvání 3 měsíců nepodmíněně.
Mno, oni se někteří tady tomu smějí, stejně jako se smáli "hoaxům", že budou zavedeny kovidpasy.
On je ten smích přejde, až se to stane skutečností. I když nevím. Pomalu vařená žába čím dál teplejší vodu taky necítí tak horkou...
Vždyť v pořádku, kdo se bojí, ať nechodí do lesa. Jen bych ty tábory poupravil. Jeden extrém jsou ti, kteří respirátor nosí pomalu i když vynáší odpad, popírači, kteří už asi ani neexistují a ti normální, kteří se v první řadě řídí rozumem a neřeší takové hovadiny.
Když si přestavím, že u budky mi záchodová babička udělá test a já pak budu muset půl dne čekat na výsledek, než mě tam pustí, myslím si, že návštěva WC už bude potom zbytečná. Vše už mezitím bude vykonáno. Jaga
Nepanikařím - nějaké křoví roste všude, s trochou štěstí se dá najít i ve městě. A je hotovo!
No, u nás v baráku je hospoda. A když provozovala pivo z okénka, měla samosebou zavřený záchod. A tak nám "hosté" svlažovali rohy baráku, auta na parkovišti a tak podobně. Takže asi tak ..
A co naděláte, když musíš a není kam? Já při loňské procházce noční Prahou (v dubnu, krásně teplo, všichni zalezlí doma, modré zóny zrušeny, takže jsme autem zaparkovali tam, kde bychom nikdy nezaparkovali) čůrala pod Karovým mostem a manžel v Nerudovce. Jako snaha nepočůrat pamětihodnosti byla a veliká, ale všechny toiky se zámkem, hospody nepremávaly. Tak co, muži tohle řešit vůbec nemusí, já nosím delší kabátek pod zadek, takže holou zadnici nikde nevystrkuju a sice je poznat, co činím, ale není nic vidět. Takže vyčůrat, utřít, papírový kapesník hodit do nejbližšího koše, případně do igeliťáku a vzít s sebou, nad vykonaným opláchnout ruce vodou (vodu v petce mám vždy po ruce) a nezpůsobila jsem větší škodu, než denně způsobují desetitisíce psů. Manžela jsem nasměrovala nad kanál.
hel: v jednom očkovacím centru mají čtyři TOIky, dvě zamčerné pro personál, třetí kdovíproč trvale zamknutou a čtvrtá jako veřejně přístupná observatoř, tedy 25% záchodů je k dispozici klientům bez rozdílu pohlaví (na značku je zbytečné se dívat, když je jen jedna toika pro všechny) zcela zdarma ale se všemi dopady nepřetržitého používání na čistotu.
Toaletních papírů je dost, ale dřevěné táborové latríny bývaly proti tomu čisťoučké. Je snad jen pro začátek, jistě se to během pár dnů zlepší a bude to čisťoučké a voňavé a hlavně zdrama, aby klienti nemuseli hledat pěti nebo desetikoruny.
Hoste, vylezli jsme na Babku, pěknou rozhlednu nad Zručí nad Sázavou. Vedle ní pěkný dřevěný altán a o kus dál vcelku moderní WC. Měla jsem možnost posoudit ho jenom zvenku. Otevíralo se totiž pomocí chytrého telefonu. Jelikož můj telefon byl hloupý, musela jsem za ostružiny. Přála bych vám všem vidět, co tam všechno bylo! Z toho usuzuji, že chytrý telefon má každý 299. návštěvník rozhledny. Nebyla by u dveří lepší úplně hloupá klika? Jaga.
Hel-minulou sobotu jsem byl v Práglu-Arkády Pamkrác a free wc tam fungovalo normálně.
Na to že je bezplatné=pěkně čisté, dostatek všech potřeb (panapr, mýdlo...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.