Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sanitární práce na interně-strach

Od: ele* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny.

V červenci jdu vypomoct jako sanitář na interní oddělní do nemocnice. Mohu říct, že se velmi snažím se to vše naučit, doma si to trénuji na členech rodiny,kamarádech, či na sobě, Opravdu mi na tom záleží a chci ze sebe vydat to nejlepší,avšak mám velký strach, že něco pokazím..hlavně mám několik otázek ohledně toho na které mi nenašel odpověď ani Google.Bohužel ve svém okolí nemám nikoho, kdo by mi nějak poradil, tak se ptám zde, zda by tu prosím nebyl někdo ochotný na mé dotazy ohledně sanitární práce na interně zodpovědět :) Budu ráda za jakoukol odezvu..názor, radu cokoli.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, otázky zde nevidím. Myslím, že jediný strach můžete mít z toho, že tam uvidíte hodně bolesti a ne vždy to je práce voňavá. Určitě Vás rychle zaučí a seznámíte se s chodem oddělení. Jinak, dejte si pozor na přání pacientů, na která nemáte oprávnění (např. odpojení infuze po jejím dokapání) - raději řekněte, že jim zavoláte sestru a to udělejte. A pokud budete např. pacienta převážet na kol. křesle někam na vyšetření (tomu se říká, že ho jdete vyvenčit ), tak ho nesmíte vyklopit nebo s ním někde narazit. Hlavně buďte k pacientům ochotná i milá a ono to půjde (většinou nebudete na vše sama, ale bude tam zkušená kolegyně). Zdravím!

hodnocení

2x

Já si tuto práci vyzkoušela před 30 lety. A hluboce obdivuji všechny kdo toto dělají. Byla jsem na interně kde byli víceméně pacienti kteří už to měli "za pár" . Prostě se na práci s exkrementy nehodím. Buď sem podělaný zadky umývala a musela přestýlat zadělaný povlečení nebo vynášet mísy a bažanty. Nevydržela jsem ani zkušebku.

Pokud máte silnej žaludek popř. to dokážete hodit za hlavu, tak se této práce bát nemusíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]