Nejste přihlášen/a.
Z Vašeho příspěvku mám pocit, že se cítíte být využívaná z jeho strany. A ve vztahu nejste spokojená. Poradím - žijte si svůj vlastní život. Mějte se ráda, mějte přátele, své koníčky, své plány...Užívejte si života. A zkuste partnerovi navrhnout, že si na sebe uděláte čas o víkendech, když se na tom předem domluvíte. Jednou trávit víkend u Vás, po druhé u něj.. Řekněte mu na rovinu co Vám vadí, co potřebujete..On si to třeba ani neuvědomuje. Uvidíte jak se k tomu všemu postaví. Ale píšete, že jste šla ze vztahu do vztahu. Tak je také možné, že jste si měla dát od vztahu pauzu. Zkusit si žít sama...Názory na toto mohou být různé, ale pokud nemáte ze vztahu dobrý pocit, nejste v něm spokojená, je to jen ztráta času. Pro vás pro oba dva.
Zapracovat na sebeúctě a sebelásce - toto je dobrý a vhodný cíl pro terapii. Přemýšlela jste o možnosti využití psychoterapeutky? Ženy-terapeutky ve Vašem případě, když chcete řešit vztah k sobě a k mužům. Vyberte si takovou paní, která je Vám sympatická a se kterou by se Vám dobře povídalo, i věkem.
Zdravotní pojišťovny teď nabízí příspěvky na okamžitou psychologickou pomoc - 7000kč VZP 10 návštěv po 700kč (jednou lze změnit terapeuta, nedoplácí se), ČPZP 5 x 500kč (max doplatek do 700kč), ZP ŠKODA - jednorázově 500kč, ZPMVČR - do 18 let 1500kč, nad 18 let 500kč, RBP, OZP, VoZP --- zatím žádné příspěvky. Odkazy poradte.cz/... Pohovor může probíhat online z domu.
Psychoterapie je také možná zdarma u klinických psychologů (čekací lhůta od 3 do 6 měsíců) přes žádanku od lékaře (např praktického, psychiatra apod.). Bez žádanky se platí (mimo výše uvedené akce zdrav. pojišťoven, které jsou bez žádanky).
Proč se jej na to nezeptáte? Chápu, že to asi nebude lehký, ale lepší je si promluvit než se trápit.
Já vztahy vždy brala hodně pocitově a než bych byla s někým s kým to necítím minimálně na 100%, tak raději budu sama.
Ono je to v životě tak, toho pravého (pravou) s tou opravdovou zamilovaností a následnou láskou potká většina lidí jednou možná dvakrát za život a často se to nějakým způsobem "prošvihne". Pak zbývají už jen dvě možnosti, buďto stále trvat "na maximu" pak ale seženete odpovídajícího partnera jen těžko a tudíž je často pro takové lidi lepší zůstat sami...Druhá možnost je "vzít co je" , což je řešením pro ty co neumí nebo nechtějí být sami, ovšem tady musí hodně slevit ze svých nároků a většinou jde pak o vztahy postavené jen na zvyku setrvačnosti hlubších citů tu většinou není...
Na první dojem z Vaší výpovědi mám pocit, že pánovi jde především o servis..Já bych se mu až tak nepřizpůsobovala, nevzdávala se svých koníčků, zájmů, činností, ve kterých jsem si jistá a jsem svá.
Měl jsem jeden takový vztah, kde dotyčná se mi snažila ve všem vyhovět, jak v sexu, tak ve vaření, uklízení..
byl tam ale jeden problém..cítil jsem, že to nedělá z lásky ke mě, ale jakože se to od ženy očekává a ona sama, hezká holka, chtěla vztah za každou cenu, aby mohla mít pak dítě a rodinu a být jak ostatní ženy. Ale žádné zamilování jsem od ní ke mě necítil..tak jsem ten vztah pak ukončil..bylo to takové prázdné o ničem. Jak tam není oboustranná zamilovanost, sympatie, chemie, mít něco společného..tak ten vztah je takový nijaký a nevynahradí to ani dobrý sex a nic...jen krátkodobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.