Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,prosím o radu. Rozvedla jsem se se svým manželem ,se kterým máme společný být . Tento být nyní obývá jen ex manžel,jelikož jsem se s dcerou odstěhovala jinam . V tomto bytě máme stále své věci ,které si postupně odstehovavam .včera se mi stalo ,ze jsem chtěla si v bytě vzít věci,ale zjistila jsem ,ze bývalý manžel vyměnil vlozku a znemožnil mi přístup . Být je stále nás obou a tak bych prosila o radu co s tím mohu dělat ,abych se mohla do bytu dostat ,když z bývalým manželem se nedá komunikovat . Děkuji všem za radu
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stir®
7x
Proč by policie neměla pomoct, když manžel zasahuje do jejího práva k užívání bytu jehož je spoluvlastnicí?
stir®
Jakože policie otevře dveře? To nemůže. A i kdyby mohla, kdo si to veme na triko, když se tam něco ztratí?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]