Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyměněna vložka v zámku

Od: timousek odpovědí: 6 změna:
Dobrý den ,prosím o radu. Rozvedla jsem se se svým manželem ,se kterým máme společný být . Tento být nyní obývá jen ex manžel,jelikož jsem se s dcerou odstěhovala jinam . V tomto bytě máme stále své věci ,které si postupně odstehovavam .včera se mi stalo ,ze jsem chtěla si v bytě vzít věci,ale zjistila jsem ,ze bývalý manžel vyměnil vlozku a znemožnil mi přístup . Být je stále nás obou a tak bych prosila o radu co s tím mohu dělat ,abych se mohla do bytu dostat ,když z bývalým manželem se nedá komunikovat . Děkuji všem za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

13x

Asistence policie.

hodnocení

7x
Počkat, až bude manžel ex doma a vzít si osobní věci v jeho přítomnosti. Policie vám s tím nepomůže.
Proč by policie neměla pomoct, když manžel zasahuje do jejího práva k užívání bytu jehož je spoluvlastnicí?
Jakože policie otevře dveře? To nemůže. A i kdyby mohla, kdo si to veme na triko, když se tam něco ztratí?

petrovic
hodnocení

4x

Je dost mozne, ze exmanzel zde zadal nejake rady a podle jedne se zachoval. Vymenil zamek. Na Vasem miste bych pockal, az bude doma. Kdyby byla situace opacna, Vy v byte zustala a on si tam chodil pro veci jak by chtel, libilo by se Vam to?

hodnocení

2x

Za toto lze podat trestní oznámení, ale asi by to bylo zbytečně silné řešení. Lepší by bylo poslat mu dop. dopis s uvedením data a času kdy si přijdete pro věci a s pohrůžkou podání TO pokud vám nevyhoví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]