Zdravim, je legalni kdyz prijdu na misto kdo je jiz predem nekym (v tomto pripade nebudu vedet kym) vytvorene ohniste a ja si na nem zapalim ohen? Za predpokladu ze nebudu v CHKO ani na soukromem pozemku. Popripade muzete mi poslat primo paragraf ktery to povoluje? Ja se snazil hledat v zakone ale nic jsem nenasel co by se tykalo oblasti mimi CHKO a podobne
Legální to není.Co jste chtěli,to máte.Mě osobně to v naších lesech nevadí.Vlastně to mám rád, aspoň se spálí větve a netěžitelná hmota.Většinu ohnišť,srubů a osazenstva už pochopitelně znám.Jen když se objeví nový kouř jedu se podívat jestli tam třeba morgoši neopalují káble.Ale většinou je to v pořádku.
Není to legální. Obvykle pokud se lidi nechovaj jako debilové tak ohníček an opečení buřta toleruje.. Hlavně při odchodu důkladně uhasit (prolít vodou aby neprohořelo kořenem do jehličí apod. Bohužel debilů je dost. i takových co udělaj oheň na jehličí za velkýho sucha a odejdou od doutnajícího..
Někde jsou i přímo grilovací místa, ovšem tam je obvykle ohniště zděný a okolo stůl a lavičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.