Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kyčelní náhrada

Od: jony odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer, rád bych se zde zeptal na moji starost, kterou mám druhý den s endoprotézou kyčelního kloubu. Při zavazování tkaničky u boty,jsem se ohnul asi trochu nešťastně a projela mi kyčlí podivná tupá bolest a poté jsem nemohl na tu nohu našlapovat. Tak jsem odskákal po zdravé a celý den mi kyčel bolela. Po celodennim klidu a další den, jsem už mohl chodit, ale cítím, že se mi v kyčli cosi děje. Když si lehnu na záda, pokrčím nohy v kolenou a zvedám hýždě, tak mi kyčel přeskakuje, ale nebolí. K lékaři samozřejmě jdu, ale rád bych věděl, zda má někdo také podobnou zkušenost. Může se jednat o uvolnění endoprotézy? Od operace to nejsou ani dva roky. Díky za vaše názory a všem přeji zdraví...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Tohle Vám neřekne nikdo. Jedině RTG. Tam Vás hned pošlou.

hodnocení

0x

Když vás propouštěli z nemocnice, tak vás měli poučit, že váš trup a stehna nesmí svírat ostřejší úhel, než je 90 stupňů, než kloub řádně zaroste. Udělal jste chybu a bude potřeba vás zrengenovat, zavolejte si do nemocnice, kde vás operovali. Manžel má oba kyčle a po operaci jsme podkládali židli, křeslo a postel, aby jeho stehna s trupem svírala tupý úhel.

jony
hodnocení

Diky, ale přesně to co píšete, jsem taky dělal. Poučen jsem byl a jak píši, tak mám po operaci skoro dva roky. Ale děkuji..

Ted nad tím ještě přemýšlím, že manžel si od operace kupuje jen mokasíny místo šněrovacích bot a když mu něco upadne, prosí mne o podání. Má to také již dva roky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]