Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pin pro detail registrace

Od: pin odpovědí: 5 změna:

Dostala jsem druhý šestimístný PIN pro přístup k detailu registrace na očkování proti covid. Kam to vyplnit a k čemu to je?

Registrovaná už jsem, předpokládem, že to ještě není zvací PIN. Děkuji za poučení.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Je to zvací pin. Pokud si nejste jistá vyplňováním, zavolejte linku 1221, tam vám přidělí rezervaci na první i druhou dávku.

pin
hodnocení

Děkuji. Čekala jsem, že tam bude jasně psáno PIN2, jak je řečeno v intrukcích a pozvánka k rezervaci, ale nic takového.

hodnocení

1x

Jděte na na stránku registrace na odkaz rezervace k očkování. Vyplníte číslo pojištěnce (jste-li občan ČR, je to rodné číslo bez lomítka) a tento nový šestimístný PIN.

Je nutné vyplnit všechna pole označené hvězdičkou.

* Číslo pojištěnce

* 6-místný PIN 2 kód

Po vyplnění kódu by se Vám měly otevřít volby volných termínů, některý si vyberete a ve vybraném čase se dostavíte na zvolené očkovací místo.

pin
hodnocení

Tak jsem se tam chtěla přihlásit a odpovědělo to, že pin je neplatný, ale co mám tedy dělat, znovu se registrovat nebo co, o tom ani slovo.

Tak zkuste tu linku 1221. Myslím, že Vám pomohou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]