Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lékařská pohotovostní služba

Od: buconi* odpovědí: 5 změna:
Nevíte někdo jaká existuje Lékařská pohotovostní služba? Dříve byla u každého střediska a teď mě odkazují do nemocnice?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, například pro středočeský kraj je v těchto zařízeních:
kr-stredocesky.cz/...

orelis*
hodnocení

0x
Moje kamarádka má výbornou zkušenost se společností Doktor Nonstop. Prý přijel sympatický mladý lékař ;) a poradil ji, dal ji léky. Vše vyřízeno za pul hodinky. Zkus to, určitě mají webovky. hodně zdaru
buconi*
hodnocení

Našla jsem na www.doktornonstop.cz. Vypadá to super. Příště určitě zkusím :)
barbucha*
Ahoj. I já mám s touto službou skvělou zkušenost. DOPORUĆUJU!

orelis*
hodnocení

0x
Tak jsem nelenila, onemocnela a hned jsem zkusila tuto sluzbu, kdyz jsme se na tom schodli 3..to uz musi stat za to, jsem si rekla. Nebylo mi zrovna nejlepe, klasicke boleni v krku, teploty,poceni, nevolnost, za dve hodiny se to jeste zhorsilo. Rikam si na zachranku to neni a praktikovi ne a ne se dovolat. Volam 1231 a oni byli tak neuveritelne mily a ochotny, no hned se mi zlepsil zdravotni stav uz jen tim telefonatem:), za ctvrt hodinky prijel lekar. Velmi moudry pan, ihned vedel co a jak, predepsal leky, hned ze si mam davat studene obklady. no proste vyborny servis. a nemusela jsem vylezt z postele(teda az na otevreni dveri:)) skvele! Doporucuji moc moc moc!uz jsem i clenem;) Mejte se. Orelis

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]