Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Erotický Olejíček

Od: cusajsemtadyzas odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
Chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenost s erotickým olejem. Nevím, jak jinak to nazvat je mi 17 a pochopitelně nemám moc zkušeností. Mám přítele a chtěli jsme zkusit erotickou masáž s nějakým takovým olejem, ale zase mám strach, že kdyby mě chtěl potom s prominutím prstit nebo rovnou do mě vjet, tak aby mi ten olej nepřinesl s sebou do vagíny nějaké problémy.
Pokud nějakou zkušenost máte, prosím napište mi na to svůj názor, jestli to má cenu (ze zdravotního hlediska), pokud ano, prosím doporučte mi i nějaký vámi vyzkoušený olej.
Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
detsky olej
fertuo
Presne tak, staci vam detsky olej. Za par korun a odvede stejnou prci, navic se nemusite bat o zdravi. Je testovany a lety odzkouseny ;)

hodnocení

0x

Za jedny z nejlepších se uvádí oleje značky Shunga, ale levné to moc není.

Např. zde: Shunga Champagne /...

Mám zkušenost, že skoro každý intimní gel je dobrý. Jen nesmí být masážní /pálivý/. Chce to vyzkoušet co vám bude vyhovovat.

liska5
hodnocení

0x

Kokosový olej bio.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]