Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy po operaci slepého střeva do práce

Od: zuzee odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

kdyjste šli po operacoí slepého střeva do práce - obvaodavćka říkala něco o 6 týdnech to se mi zdá moc. Pracuji ve výrobě - takže celou směnu stát, sem tam něco těžšího tahat... Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Rekonvalescence je individuální, po laparoskopické operaci 2 – 3 týdny, po klasické 6 – 8 týdnů, záleží na profesi a na tom, jak se budete cítit.

fnol.cz/...

*cteni*

hodnocení

1x

Jestli občas něco těžkého taháte, raději nepospíchejte, šest týdnů bude akorát. Při práci u pc v kanceláři by bylo marodění mnohem kratší.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, to odpovídá. Ještě záleží jestli to bude klasika, či laparo. Každopádně jizva chce čas,

zuzee
hodnocení

Bylo to laparoskopicky

hodnocení

0x
Já bych se zeptal doktora a ne někde na anonymní poradně.

hodnocení

0x

Také záleží na tom, jestli sedíte v kanceláři u pc, nebo máte těžkou manuální práci.

Aha,už vidím, že jsem četla nepozorně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]