Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dort na křtiny

Od: dajja odpovědí: 4 změna:
Máte někdo zkušenost, jaký dort se hodí na křtiny? Jsou to dva chlepečci 2 a 4 roky. Prosím o nějaké aktuální zkušenosti, ne co se dělávalo před 20 lety.
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dívala jsem se na fotky dortů na křtiny. Ty modré pro chlapečky jsou od pohledu nechutné. Bílý potah bych volila, ale na něm spíš jemné barevné (ovocné?) zdobení. Pokud pečete na zakázku, ptejte se, jestli si rodina "křestní" výzdobu přeje. Pak je vhodné vyhovět. Pokud pečete jen v rámci své rodiny, bude nejdůležitější, aby dort chutnal.

hodnocení

0x
Vyberte si z možností.. google.com/...
doplněno 23.04.21 11:09: Podívejte na Evu Dlouhou, mistra cukráře
dortyzraje.cz/...
dajja
hodnocení

Mám za sebou pár kurzů zdobení, takže s aktuálními trendy nemám problém. Často peču rodině a známým na nejrůznější oslavy. Nedělají mi problém máslové kytičky, čokoládové ozdoby atp. Byla jsem požádána o dort na křtiny, ráda ho udělám, ale na žádných křtinách jsem nikdy nebyla, tak netuším právě, jestli má být dort nějak speciální. Co se hodí a co ne. Když jsem dala do googlu "dort křtiny" tak mi to vyhazuje samé kýče - marcipánový potah a na tom kříže a svíčky, bible. Jako zvládnu udělat i to, ale nějak si nemyslím, že to je "ono"
liska5

Dva kluci?

To bych udělala pořádné marcipánové fotbalové hřiště s brankama, praporkama a lajnama a 22 jedlých panáčků. A pár míčů navíc. To se bude líp stavět, ale i krájet, než auta a mašinky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]