Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít kompletní info o podmínkách vycestování?

Od: id odpovědí: 6 změna:

Zdravím a prosím o nápovědu.

Jsem nešika a nemohu najít web, kde by byly aktuální informace o podmínkách cestování do zahraničí. Existuje něco takového? Mám pocit, že nutně potřebuji alespoň na týden vypadnout.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xx*
hodnocení

2x

Např. zde: mzv.cz/...

id
hodnocení

Děkuji vám, hodnotit nemohu, tak alespoň poděkování. Stránky ministerstva jsem také našla, ale je to děsně nepřehledné. Musíte proklikat kde jaký článek, třeba napsaný v lednu 2021, pak hledáte platnost, nahoře máte platnost jako dnešní datum 24.4. 2021 a v poslední věte článku se dočtete, že opatření končí dnem 31.10 2020.

Asi jsem chtěla něco, co ještě nikdo nezveřejnil. Třeba přehledné tabulky:-D

max*
No jo, kdyz jedou porad na home office a pulka jich je doma.
Jednu zadost posilam na ministerstvo, abych nasledne komunikoval s Ostravou, bo na Vysocine ani jizni Morave nema ministerstvo pro tuto cinnost zadneho pracovnika. Pritom jen v Brne maji 2 patra kancelari. Od ledna je jiz druha zmena v techto zadostech, kterou nenajdete na jejich strankach ani v cestine. Vubec nechapu, jak bych to vyrizoval a komunikoval jako cizinec.

hodnocení

0x

Vy byste toho od ministerstev chtěla *smich*

komiko
hodnocení

0x
Záleží na tom kam chcete...my si vybrali Egypt,a na stránkách cestovky jsme se dočetli aktuální informace co a jak... Nicméně za měsíc může být vše jinak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]