Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, můžete mi poradit,jak vést administrativu při ŹL_ úklidy domácností?budou mi stačit např.danove doklady?,nevím ,jak na to. Děkuji,
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
id
Ano , vystavíte příjmový doklad.. Já se ptala na náklady. Náklady jsou VÝDAJE. Jak chcete udělat daňové přiznání? Až budete vědět, jaký způsob výdajů budete používat, pak můžeme poradit dál. Ptala jste se na administrativu a to je - příjem, výdej, daňové přiznání, zdravotní pojištění a sociální pojištění.
Daňový doklad vystavuje jen plátce DPH.
joudic*
0x
vydaje nikdy nebudou takove jako pausal, aby ano, musela byste si kupovat nesmysly, ktere nepotrebujete, jen aby se vam snizil zaklad. Takze vydajovy pausal a prijmove doklady nebo faktury, coz stejne nikoho nezajima (ale pro pripadnou kontrolu z fu to potrebujete), a budete potrebovat eet, a nebo vam vsichni musi platit predem na ucet, nebo az po, na fakturu.
jirib
Myslíte doufám 30.tis.měsíčně?
Pokuď to není aspoň cca 18.tis.měsíčně,tak se nevyplatí živnost ani zakládat...
Pokuď to není aspoň cca 18.tis.měsíčně,tak se nevyplatí živnost ani zakládat...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]