Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vedle ostatních se nevyčůrám

Od: mechyr odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jelikož se nejspíš budeme vracet zpět do školy, řeším takový choulostivý problém. Bohužel jsem zjistil, že se na záchodě vedle jiných kluků nedokážu vyčůrat, mám pocit, že sledují můj penis a hrozně se stydím. Vadí mi to, protože jsem kolikrát ve škole osm hodin a jsou to muka, protože vedle někoho se prostě nevyčůrám, ostatní se mi smějí, že chodím do kabinky. Co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Dělat že jdeš do kabinky na velkou.

72mona
hodnocení

4x
To jste na tom ještě dobře. U vás to řeší kabinka. Některé ženy mají problém vykonat potřebu, přestože jsou samy v kabince. Tam už je každá rada drahá... M.

hodnocení

2x

Choď během výuky.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to je sociální fobie, která postihuje hlavně muže - paruréza (nebo to může být i urofobie). Zdravím!

patalie.cz/...

hodnocení

0x

Do vyhledávače zadejte "syndrom stydlivého měchýře".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]