Dobry den mám problém. Je mi 13 a porad mam modre kruhy pod očima. Je pravda že sem chodila casteji pozde spat ale kvuli těm kruhum jsem zacla chodit uz i v 8 a porad to nezabírá. Nemate někdo nějakou radu jak se toho zbavit? Uz si toho vsimaji i lidi kolem třeba sourozenec a kámoška mi to řekli.
Ahoj. Tmavé kruhy pod očima značí špatný stav ledvin. Jsi ještě v podstatě dítě, ale měla bys zajít s maminkou ke tvému lékaři. Odebrat moč a krev, aby se zamezilo nějaké nepříjemné komplikaci.
Přesně tak kruhy a pytle pod očima ukazují na ledviny. Nemusí to být nic tragického ale kolečko okurky na zklidnění to sotva vyřeší.
liska5
Tmavá barva signalizuje též problém s játry, únavu, vyčerpání či nedostatek tekutin. Pro ledviny je spíš typické prosáklé spodní víčko až pytle pod očima. Jestli je děcko bledulka s jemnou pletí, tak tam je pak více patrná každá barevná změna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.