Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat, před třemi měsíci jsem se rozešel s jednou holkou a dneska mi napsala otázku jak se má muj táta, jestli mám holku, chtěl bych se právě zeptat o co jí jde, jestli se nechce vrátit nebo něco takového.
Asi jste se nerozešli ve zlém a něco jste pro ni znamenal. Vzpomněla si třeba proto, že je zase sama. O co jí jde? To možná neví ani ona sama. Je na Vás, jak stručně jí odpovíte. Se svými ex jsem schopna v pohodě zajít na kafe a žádné obnovení vztahu ani jeden nepředpokládáme. To je dobré pro klid na duši.
Tak to jsem čekala starší, určitě přes 20. Ty první partnery si zpravidla nebereme. To si člověk trénuje umění žít s někým, učí se spolupracovat, tolerovat, komunikovat, řídit i podřídit se. Ve Vašem věku je normálka, že se lidi rozcházejí a scházejí s dalším. Tak si vlastně, aniž by to plánovali, dělají jasno, s kým si sednou...A vrátit se? Určitě zvaž a nespěchej. Žádná otevřená náruč, aby si nezkusila znovu to zopakovat, že si je Tebou jistá. Tím bys snížil svoji cenu.
Dobrý den, jak se říká: "Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky." Komunikovat chvilku můžete, ale vztah už neobnovujte. To děvče je nestálé, možná zklamané posledním chlapcem, možná těhotné, možná se jen nudí a nebo jen sonduje, jestli se po rozchodu s ní správně trápíte nebo už je Vám volná. Stejné, jako dříve, už to nikdy nebude. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.