Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klid po očkování na covid 19

Od: delina® odpovědí: 11 změna:

Dodržovali jste klidový režim po očkování na covid19? Je třeba převážně ležet? nevadí třeba drobné domácí práce jako umýt nádobí, uvařit nebo zamést podlahu a jak dlouho by se mělo být v klidu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já sice ještě zdaleka očkována nebudu, ale u nás v rodině již starší příbuzní byli.
Ani jeden z nich si po očkování nedopřál klidu , prý práce šlechtí :-D
Takže normálně fungovali.
Pouze je bolely klouby, cca týden.
Takže se nebojte a směle do malého úklidu a vaření.
To poznáte sama, ono je to individuální...

pb®
hodnocení

1x
Po očkování nemá člověk sportovat, takže byste neměla ten den jít třeba běhat nebo ujet 50km na kole. Poflakování doma je odpočinek a zametení podlahy ničemu nevadí.

hodnocení

1x

Myslím, že se doporučuje klidový režim asi 3 dny. Ovšem nikoli ležet - ledaže se člověku chce poležet nebo i prospat, tělo si samo řekne. Ale zase na druhou stranu bych se nepouštěl do mytí oken. Jen lehké a běžné činnosti, jako uvařit něco snadného (ne půl dne) apod.

ocko
hodnocení

0x
Sousedku prý přepadla taková únava, že odpočívala pololeže v ušáku u televize dva dny s teplotou bez chuti k jídlu a bez pohybu krom cesty na WC. Teď už je celkem fit, ale je malátná a do ničeho se jí nechce *sok*

id
hodnocení

0x

Nebylo třeba nic dodržovat. Jen jeden den mi bolela ruka a to pouze při vzpažení, druhý den už nic, pouze při stisknutí na vpich to bylo cítit. Dělala jsem vše jako každý den, mimo rychlé procházky.

hodnocení

0x

Já ano, měla jsem závratě a trnula mi hlava. A trvalo to asi týden až 10 dní. Možná i proto, že jsem Covid prodělala a měla protilátky.

Ale drobné domácí práce jsem dělala, nemám na to lidi :).

hodnocení

0x

Mně asi 3 hodiny po píchnutí přepadla strašná únava. Ale je to ještě moc málo, takže co dál ještě nevím

hodnocení

0x

Mamka 72 let má za sebou obě očkování (Pfizer). Po očkování seděla 15 minut v čekárně, to kdyby náhodou dostala nějakou alergii a udělalo se jí blbě. Nestalo se jí nic, žádné vedlejší účinky. Po očkování dělala běžné domácí práce bez omezení. Očkování proběhlo v Tišnovské nemocnici. Vše rychle a bez problémů. Zdravotní sestra říkala, že nemocnice očkují Pfizer a obvoďáci Astrou Zeneca. Až na mě dojde řada, nechám se v Tišnovské nemocnici naočkovat taky.

hodnocení

a proč se jí udělalo špatně? Astru zenecu bych si nenechala, šla jsem tam, kde vím, že je Pfizer

delina

Patrně jste přehlídla"kdyby".

hodnocení

0x

Mám za sebou obě dávky, vakcína Pfizer. Klid jsem nedodržoval, po první dávce druhý den zvýšená únava, dál už nic. Po druhé dávce prakticky vůbec nic. Dělal jsem vše jako každý jiný den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]