Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebankovní úvěr bez registru

Od: ajina* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den

Máte prosím někdo dobrou zkušenost s poskytnutím nebankovní půjčky bez placení poplatků předem. Potřebuji radu nebo kontakt. Jsem z usteckého kraje. Zaměstnání a výdělky mám jsem ale v registrech. Prosím o rady anebo kontakt na poskytovatele. Potřebuji cca 100.000 kč.

Za dobré rady předem děkuji Ajina

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x

Sice nemám osobní zkušenosti z bankovními i nebankovními úvěry,ale kamarád si vzal bez problému úvěr u Homecredit. Prý jsou poměrně mezi nebankovními společnostmi nejlepšími,ale to musíš posoudit sám(a).

tulis*

ano, dnes dávají dárek -provaz, aby jsi to měla jednoužší až jse budeš vyrovnávat s procenty které Ti naúčtojí,a nebo tvůj dluh bez tvého vědomí ppředají někomu na MALTĚ ... půjč si jen od člověka, ktekému můžeš důvěřovat!

knopka*
hodnocení

1x

A co zadat do vyhledávače NEBANKOVNÍ PŮJČKA BEZ POPLATKŮ PŘEDEM? :)

johnnyr
hodnocení

0x

Na toto pozor. Nebankovni spolecnosti jsou nebezpecne.. vim ze kdyz clovek potrebuje tak nema navybranou.. nemohu doporucit zadnou spolecnost. na kazdou vetsi nebankovni spolecnost jsou nejake stiznosti ohledfne jejich chovani.. cetelem,cofidis,homekredit,provident.. vim ze provident pujci i kdyz jste v registru jedine co je potreba je dolozit prijem..ale jejich uroky jsou lichvarske. Nejlepsi je si pujcit u znamich ale 100.000kc je hodne. chce se to podivat na ruzne inzeraty soukromych osob. nebo si podejte na internety inzerat a uvidite kdo se ozve. Preju hodne stesti *modla*

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Možná by také bylo dobré, není-li to tajemství, zdělit zde, co těmi penězi chcete řešit?

Možná zde poradíme levnější variantu toho, co chcete pořídit a nebo zjistíte, že je půjčka k takovému účelu vlastně zbytečná.

Ale každopádně, pokud jste v registru, budete to mít složité a spíše se dostanete do ještě větším problémů, než které tím chcete řešit*nevi*

ajina*
hodnocení

Ahoj Vosikac

I když to není podstatné zveřejním na co to potřebuji,po rozchodu je ze mne i s dětmi bezdomovec,příbuzné kteří mohou pomoci nemám,pouze matku ta je v domově s pečovatelskou službou má jen směšný důchod který jí jde na bydlení tudíž pasé. Potřebuji na akontaci na byt a alespoň na postele,lednici apod. Zatím jsme u kamarádky. Takže jsem zvědavá co poradíte. Zbytečná ta půjčka není. Naopak velmi důležitá. Dík za rady. Ajina

luckapucka*

a proč bez registrů co banka?nemůžete? je to asi z nějakého důvodu ne a když se podíváte do inzerce zdarma a za odvoz tak vybavení do bytu seženete já takhle sehnala vše do začátku tak to máte hned o něco míň ale s tou akontací vám neporadím...

marenka*

Ajino, to je hrozná situace. *plac*Přesto bych se nebankovní půjčky hrozně moc bála. Na druhou stranu, nevím jak to má s registrama, ale půjčku od Cetelemu máme a je tam dodrženo vše jak bylo sepsáno a bez problémů.

Stejně bych se ale poohlédla v první řadě po pronájmu zařízeného bytu.

doplněno 02.06.10 10:34:

Lucce dávám bodík. To mi taky nedošlo v první chvíli a je to pravda. Dá se zadarmo sehnat hodně věcí. Nábytek, oblečení, hračky pro děti, koberce, záclony, nádobí, fakt hodně věcí. *palec*

luckapucka*

cetelem dřív nahlížel do solusu teď nevím jak to mají ale podle mě pořád stejně

lui*

Proč chcete byt hned kupovat. Nestačí nájem?

ajina*
hodnocení

Dobrý den

Akontace se pokládá při pronájmu bytu,nehodlám byt kupovat za 100 tisíc bych určitě koupila tak možná garáž,ale ne byt. Asi nečtete pozorně jinak by vám to bylo jasné. S pozdravem.A.

luckapucka*

to si ale budete pronajímat hrad ne? podle mě je to kec nějaká akontace na byt vy prostě potřebujete půjčku ...kdyby jste byla na ulici a potřebovala ny byt tak si ješt ráda zaplatíte nájem a kauci což dělá nějakejch 18 000 když to přeženu 20 000kč v praze 2+1 a zařízení si seženete na netu zdarma a za odvoz takže to u vás asi nebude tak žhavý ne?

doplněno 08.06.10 12:50:

navíc ...nepotřebuju od vás body ale podle mě mi tady dá za pravdu víc lidí že půjčka navíc nebankovní je cesta do pekel a když už máte špatnou zkušennost a jste v registrech neplatičů tak pochybuji že vám někdo půjčí leda se zástavou ketrou vy ale nemáte...

ajina*
hodnocení

Dobrý den

Nepsala jsem sem otázku aby mne někdo urážel pouze jsem se zajímala o možnost nebankovní půjčky,určitě si nebudu pronajímat hrad ale byt,akontace je opravdu tak okolo 20 tisíc,plus potřebuji na vybavení. Ale i kdybych to potřebovala na ten hrad,není to předmět otázky pokud nemáte radu nebo kontakt na poskytovatele půjčky,nemusíte na mojí otázku vůbec odpovídat,spíš to asi zde berete ne jako poradnu ale jako diskuzní forum a posuzování lidí. Také to jakým slangem píšete svědčí že jste asi mladá a o životě toho moc nevíte,tak když poradíte jak z výplaty okolo 10 tisíc zaplatím akontaci 20 tisíc plus nájem určitě vám dám bod za dobrou odpověď. Nějaké to zařízení se již sehnalo díky dobrým lidem kteří nekrituzují ale snaží se pomoci. Takže těm děkuji a body dávám.

luckapucka*

To vůbec neberte jako urážku píšu to co si myslím když píšete na akontaci bytu nevím no já bych si sehnala nějaký přivýdělek abych měla víc jak 10 000 a když budete platit nájem cca 9000kč + kauce (která se dá domluvit s pronajímatelem na rozdělení do více částí) tak to zvládnete musíte se uskromnit a vybavení seženete zdarma a půjčku nepotřebujete. Ano jsem mladá ale píšu z vlastní zkušenosti.takhle jsme to udělaly my. Je to sice o nervy ale ale až se z toho vyhrabete bude to dobrý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]