Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit kapičky lásky/touhy?

Od: janecek* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, mám takovou choulostivou otázku. Poslední dobou jsem si všimnul, že při sebemenším vzrušení mi z penisu začne vytékat jakási průhledná kapička. Po hledá na internetu jsem zjistil, že by mohlo jít o kapičku lásky/touhy. Je mi to celkem nepříjemné, tak bych se chtěl jestli s tím má někdo skušenosti, případně jak se toho zbavit. Všude jsem se dočetl, že je to normální, ale mně to je nepříjemné. Nemá někdo nějkou radu? :/ Děkuji.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

6x
Je to normální fyziologický projev, kdy tahle tekutina neutralizuje kyselé prostředí v močové trubici. Spermie kyselé nemají rády, sperma je zásadité, tak aby chudinky nepochcípaly dřív, než se dostanou ven.
janecek*
hodnocení

Aha, zajímavý. Děkuju za novou informaci :D

mate59
hodnocení

2x

Často ejakulovat.

janecek*
hodnocení

Už jsem to zkoušel. Onu preejakulaci pozoruji 3 měsíce a už ledacos jsem zkoušel. Ale děkuji

zbys*
hodnocení

2x
Sex, nebo důsledná každodenní masturbace.Možná brom do čaje, ale první dvě možnosti jsou mnohem příjemnější.
janecek*
hodnocení

Děkuji za radu. Vyzkouším :)

zbys*
Hele chlape, čím víc trénuješ tím víc vydržíš.Najdi si holku co se ráda dívá a uvidíš co se bude dít

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zřejmě jste hodně mladý a zdravý. Je to známka jisté nadrženosti (sex. touhy) a je to normální, tak to moc neřešte (nedělejte si z toho problém či mindrák). Ostatně, začíná jaro, děvčata se "klubou" z hubertusů a beranic, tak to má každý muž . Zdravím!

doplněno 20.04.21 10:31:

janecek - to není nemoc, tak doktora nepotřebujete. Jednou zjistíte, jak je tento jev důležitý - kdo maže, ten jede (jinak to dře).

janecek*
hodnocení

Tohle mě povzbudilo. :D Jen je to trochu nepříjemné, ale na to si budu muset hold zvyknout.

hodnocení

1x

Většinou tu kolegové píší blbiny. Nic nijakým způsobem se s tím nedá moc dělat. A ani na věku moc nesejde. Prostě je to u mužů takhle nastavený přírodou. Jak je něco vzruší, i jen někoho trochu, tak se vyřine kus kuličkového oleje. Jak říkala jedna zkušení babka už v roce 1981. Jak to tu už někdo napsal, je to takové mazání. Příprava na styk. Jen by se mělo dávat pozor, může v tom být přítomno nějaké malé množství spermií a ty nadělat neplechu. Teda, když se nepoužije ochrana nebo nějaké opatření ,,PO,, . Když víš, že se tak stalo, někam zalez a vyřinulý problém si včas odstraň. Opláchnutím, otřením. Kdyby toho bylo více, mohlo by ti to prosáknout zkrz oblečení napovrh. Tak asi.

hodnocení

0x

Každodenní masturbace sníží množství, ale úplně zbavit se toho nelze.

janecek*
hodnocení

Děkuji za radu. Jen nechápu že jsem ji začal dostávat z ničeho nic. Četl jsem, že ji někdo má, někdo ne. K doktorovi se mi s tím chudit nechce.

honzin*

lze, stačí pár let počkat *smich**plac* Pak zbudou jen vzpomínky, jaké to bylo krásné(ě) (tvrdé).

janecek*
hodnocení

Věk na tom hraje taky roli?

No až Vám bude 70+, tak tyhle starosti asi mít nebudete *smich*.

Pak Vám v lepším případě zbydou jen ty vzpomínky :( .

hodnocení

0x

Věkem... počítám, že po šedesátce by Tě to už trápit nemuselo... ;)

janecek*
hodnocení

Bude mi 16, tak jsem chtěl vědět zda je to normální.

Naprosto normální.

Tělo reaguje na vzrušující podnět - zvlhčuje sliznici penisu pro snadnějši penetraci při pohlavním styku.

jenda22
hodnocení

0x
Budte rad ze vse funguje jak ma.
janecek*
hodnocení

Už jsem naprosto v klidu. :D Jen jsem o tom chtěl vědět víc.

janekk
hodnocení

0x
Zdravím mám úplně stejný problém povedl se ti nějaký progres nebo je to furt stejné protože to že se toho nedá zbavit mě děsí protože to je fakt hrozný!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]