Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s volnými prostory

Od: maxipes odpovědí: 12 změna:

Mám volné prostory,100 až 300m2.Je tam i dílna kovovýroba se stroji.Výška 10m.Co tam vyrábět případně jiné aktivity?Např.dřevovýroba aj.Ví někdo,v čem by se dalo dnes podnikat?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Nabídněte k pronájmu - zkuste to sám a nebo prostřednictvím realitky. A podle zájmu uvidíte, co by se dalo v těchto prostorách vyrábět. Někdo má třeba dobrý nápad, ale chybí mu prostory a kapitál. Ale dneska je myslím převaha nabídky nad poptávkou. Krachujících firem včetně prostor je hodně. Důležité jsou i samozřejmě další okolnosti. Např. přístupové cesty, inženýrské sítě, zda to není záplavová oblast a další. A také územní plán obce. To vše je třeba vzít v úvahu při podnikatelském záměru. Hodně štěstí při podnikání! *placni*

8976*
hodnocení

1x

pronajměte to cikánúm budete mít po problému se stroji a s využitím, budou tam vyrábět další malé cikány když si smluvně zabukujete část příspěvku bude to slušný zisk, pro začátek tam ubytujte pouze jednu rodinu - rozrůstají se geometrickou řadou za přispění příbuzných ze slovenska a rumunska...můžete to zastřešit neziskovkou a stát Vám ještě přispěje...bezdomovce bych nebral jsou to vesměs slušní lidé...

stafan*

Velmi dobrá odpověď, bohužel mohu dát jen jeden bodík.

rosenberg

*palec* super odpověď.

radi*
hodnocení

0x

Zatím je poměrně málo rozšířená stavba vzducholodí a ta plocha by docela vyhovola a koknkurence téměř žádná... :)

mil®

Pěkně jsem se zasmál *smich*, ale rada nic moc , teda.

pt®

Mile, proč ne - stavba vzducholodí. Větší nesmysl je prodávat pozemky na měsíci. To si tedy myslím. PT /stařenka/

mil®

Jistě, máš pravdu. Nějak si to ale u nás nemůžu představit, teda vzducholoď v hangáru ale jo.;)

hodnocení

0x

V dnešní době uspět v podnikání - to vyžaduje opravdu hodně úsilí ...určitě to není jednoduché.:) Já osobně, kdybych měla takové prostory- tak bych je pronajala...v takovém případě máte peníze jisté. ;)

marie13*
hodnocení

0x

Mám podobný problém.

radi*

marie13: To se chlubíte nebo si stežujete?

hodnocení

0x

maxipsíku *smich*,

poohlédněte se např. po možnosti výroby spalovacích zařízení ( obyčejně řečeno kotlů ) na spalování vyjetého ( či i jiného ) oleje.

Pokud se jen trochu porozhlédnete, pak určitě najdete hodně amatérských provedení, jak ( nejenom ) vyjetý olej spalovat.

Bohužel, dost často jde o řešení, při kterých musí ekologům zákonitě slézt poslední zbytky jejich vlasů, protože jde o řešení ryze amatérská, která neúměrně zamořují ovzduší, což samozřejmě nikdo nepřivítá, ... ba právě naopak!

Podle mého názoru je největší problém pouze ve využití vhodného ( tedy certifikovaného ) hořáku, který je již ale také vyřešený. ( ... mám dojem, že jsem jej někde zahlédl za cenu do 20.000 Kč )

Takže máte-li prostory alespoň se základním dílenským vybavením, pak máte docela dobré výchozí postavení, jak začít - třeba nejdříve sám ( s využitím dotací na patřičné "dovybavení" svojí dílny ), popř. ( opět za pomoci dotací - na vytvoření pracovních míst ) zaměstnat šikovné řemeslníky, kteří s Vámi potáhnou za jeden provaz. ( ... což bývá ale často dost problém *nevi* )

... přeji hodně i jiných tipů. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]