Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s kamarádkou - jak vyřešit?

Od: lucienovotna odpovědí: 8 změna:

dnes jsem byla ve škole a měla jsem jít do družiny jenže si pro mě došla mamka a moje kamarádka se naštvala, přestala jsi semnou povídat a naopak začala s tou kterou nesnášela nevím co mám dělat*plac*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

To nebyla a není kamarádka, dobrá kamarádka se na tebe nenaštve kvůli tomu, že pro tebe rodiče přijdou do družiny dřív. Najdi si jinou kamarádku.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, hlavně klid - ono se to zase za pár dní změní a budete opět kamarádky. Jako školák jsem měl sešitek a tam nadepsáno Kamarádím a Nekamarádím. Zapisoval jsem si tam jména spolužáků a různě je přesouval podle toho, s kým jsem zrovna kamarádil a s kým jsem se poškorpil (a rychle se to měnilo) . Zdravím!

ladis*
20.04.21 13:42

Sešitek :))

ladis*
hodnocení

1x

Tak počkej do rána, ráno moudřejší večera.

:)

doplněno 20.04.21 12:51:

Tak co, jak to dopadlo?

jajo
hodnocení

0x
to neni kamaratka, ani rozumny clovek, ale velmi nevyrovnana osoba. najdi si inu kamaratku, ktora je kamaratstva schopná.

hodnocení

0x

Takto se kamarádky k sobě nechovají. Najdi si lepší a netrap se tím. Ono jí to třeba časem dojde, že se k Tobě nezachovala moc kamarádsky...

terka1111
hodnocení

0x
Neco podobneho se mi stalo a kdyz sem se ji onluvila zase jsme se zacali bavit a pak jsem se bala abych o ní nepřišla tak sem delala vše podle ní to co ona chtela a pak mě i rozkazovala a tak a já si neuvedomovala jak se mnou zachazi protože sem o ni nechtěla přijít. Takze se hlavne nenech někým ovladat

id
hodnocení

0x

pardon, příspěvek zařazen do jiného vlákna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]