Nejste přihlášen/a.
Občas se na něj podívám, protože se mi líbí ty jeho vychytávky z chemie a fyziky. Dnes jsem se náhodou dívala na díl, kdy osvobozují Dubčeka a hlava mi to fakt nebere, jak mohli takovou slátaninu natočit a hlavně, že amíci vůbec nemají znalosti o Cesku a Slovensku a tolik kiksů, nebyl v USA, sestřičky v nemocnici typické Rusky, ty nosily šátky za hlavou, divné uniformy strážců a střídající se se nápisy, kde jsou česká i slovenskí slovíčka. No děs
V dobe nataceni nebyl Internet, kolik myslis ze resersi si asi udelali?
Myslim ze tenhle dil se ani nevysilal z techto duvodu v televizi u nas Ktery presne je to sezona a dil, at se pobavime?
Spoiler:
2x22_ For Love Or Money / Pro lásku a pro peníze
Macgyver je donucen Dianou Rogersovou jít na misi a osvobodit Antona Dubčeka z psychiatrické léčebny v Československu. Mac odpoutá pozornost a Dubček je volnej, avšak nechce odejít bez své ženy, a tak ji oslobodí z auta GRU a zamíří k hranicím. Spátky ve státech se Viera, Dubčekova žena, ztratí a únosci vyhrožujou, že jestli nepřijede do zoo tak ji zabijí. Viera, která je ve skutečnosti agentka GRU Dubčeka postřelí, avšak ten je nezraněn díky neprůstřeln= vestě. Pete, Diana a Mac dopadnou Vieru a také další agenty GRU.
Ten seriál je jen zábava. Cožpak se u nás taky netoči slátaniny? Seriály z prostředí nemocnic a policie jsou úplně stejný kraviny a se skutečností nemají nic společného. Za ten díl bych se vůbec nezlobil. Vážně bych to nebral, protože ta doba je dávno pryč a dodnes málo Američanů ví, kde vůbec Československo je nebo bylo...
McGyvera jsem svého času sledovala ráda. Teď jsem na to náhodou narazila a jako dobrý...na to, že to je pomalu pro pamětníky On je ten seriál postaven na akci, vtipu a šarmu hlavního představitele, nikoliv na přesných informacích. Myslím, že takových nepřesností (slabě řečeno) najdeme snad v každém filmu (včetně bondovek) či seriálu spoustu. Ono je to podobné, jako u dnešních typicky akčních filmů. Všichni vidíme, že to co se děje na plátně, je dle zákonů fyziky nemožné. A přesto to tam tvůrci dají, protože "to vypadá líp"
Ale nebojte, ještě pár let, a budou se nám za to omlouvat...
idnes.cz/... M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.