Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbím se mu, ale já ho mám ráda jako kamaráda

Od: lul odpovědí: 9 změna:
Ahoj/Dobrý den, mám docela trapný dotaz, ale nějaká rada by se mi hodila.
Asi měsíc si píšu s jedním klukem(poznala jsem se s ním na Instagramu :D) a byla jsem s ním zatím jenom jednou venku. On už mi několikrát napsal, že mě má rád, včera mi napsal slohovku o tom, jak jsem mu stoupla do hlavy atd. Prý nikoho takového jako jsem já nezná a prý jsem výjimečná. Mě ta slova hrozně těší, ale mám ho ráda jen jako kamaráda a nevím, jak to má on se mnou. Zhruba před dvěma týdny jsme si o něčem psali a já jsem mu řekla, že ho mám ráda jen jako kamaráda a on napsal, že on mě má rád taky jen jako kamarádku, ale teď už nevím, co si mám vzít z těch jeho slov, která píše. Vím, že je to neskutečně trapná a hloupá otázka, ale potřebovala bych poradit, jestli si myslíte, že se mu líbím a jak mu kdyžtak šetrně říct, že víc než kamarádství ode mne čekat nemůže? Nechci ho ztratit, ale chodit s ním ze soucit bych také nechtěla. Kdyby to někoho zajímalo, je nám oboum 16 let :D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

5x
Tak jste si to ujasnili a život jde dál ...vezme to jako hotovou věc nebo to ještě zkusí Co kdyby ...Ženský někdy říkají meee a mysli ano

poplach*
hodnocení

3x

Řekni mu, že jsi polychocena že se mu líbíš, ale nechová se dostatečně jako grázl, vývrhel, a tvůj feminimní genetický kód je s touto skutečností v rozporu a není možné přejít z platonického přátelství do vášně, vztahu.

doplněno 18.04.21 17:55:

oprava polichocena :-D

hodnocení

1x

Zdravím. A proč se staráte o to jestli se mu líbíte, když ho nechcete? Psal Vám, že Vás má rád také jen jako kamarádku, tak nepřemýšlejte o tom jak ho odmítnout když bude chtít vztah. Udržujte kamarádství a buďte k němu upřímná, aby neměl důvod si Vaše chování vykládat jinak. Největší problém bývá vždy ve špatné komunikaci.

vekk
hodnocení

0x

Tak můžete se mu líbit, i když vás má jen jako kamarádku. Kdyby nemyslel vážně tu kamarádku, tak vám to nebude psát. Můžete mít plno vlastností, které se mu líbí. Tak i pro kamarádství je toto hodně cenné.

joudic*
19.04.21 01:15
hodnocení

0x
lhal ;)

hodnocení

0x

Posuzovat podle psaní je velice málo. Člověka poznáš nejlíp naživo. Jak se chová k Tobě, ke svým kamarádům, jak se chová třeba k personálu v restauraci, jak na diskotéce, na plese...atd. Já vím, že hodně z toho teď nejde.

Ale za sebe vím, že mě chlapec zaujal na mládežnickém plese svým chováním, vtipnou mluvou. A pěkně tancoval. ;)

Podobnému seznamování bez setkání říkám "kupovat kocoura v pytli." Protože nikdy nevíš, jaký doopravdy je. Papír /a PC/ snese všechno. Ale potkávat se naživo - to ukáže časem jeho pravou povahu. I kdyby se přetvařoval sebevíc.

Kamarádit s ním můžeš, ale řekni mu to na rovinu, aby si nedělal marné naděje. Jsi nakonec ještě mladinká, uvidíš, že toho pravého časem najdeš. Jaga.

kl*
hodnocení

0x

Tohle je teprve začátek, byla jste s ním jednou venku a píšete si... - to je málo na to, abyste usoudila jestli ho máte ráda nebo ne. Ještě ho ani pořádně neznáte. Chlapi často lžou a vymýšlí si, aby si ženskou upoutali. Proto si všechny informace, které Vám řekne, raději ověřte - můžete mu důvěřovat?

Je Vám teprve 16. let, takže bych nic nehrotila - dostudovala a pak se uvidí. Během několika let se poznáte líp a zjistíte zda se k sobě hodíte nebo naopak. *srdce*

anonymka
hodnocení

0x
Budeš se asi divit, ale zažila jsem něco stejného, taky jsme se poznali přes instagram, on se do mě zamiloval a po chvíli jsme spolu začali chodit, po ale asi 1 a půl měsíci vztahu, jsem si uvědomila, že jo nemiluji, ještě jsem to jekaki dobu dusila,ale hádej co? Po 3 měsících vztahu konec.
Pokud ho nemilujes, tak do toho nechoď.

bg
hodnocení

0x

Tak to je asi nejvíc milovaná věta, kterou chce každý chlap slyšet. Víš, jsi skvělej, ale mám Tě ráda "jen" jako kamaráda :D ale bývá to tak. Když to tak cítíte, nic s tím neuděláte a on si zaslouží to vědět co nejdřív.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]