Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu

Od: dotaz* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Hledám název filmu ve kterém hrál v hlavní roli myslím Bud Spencer. A děj filmu se týká toho, že hlavní hrdina filmu byl místní policajt, který kryl všechny drobné živnostníky, různé drobné prodejce, restauratéra a podobně a za to si od nich bral tuzéry formou služeb. Jídlo zdarma, hodinky apod. za to vždy přimhouřil oko nad jejich podnikáním. Což jim bylo proti srsti asi si stěžovali on musel skončit a na jeho místo přišel někdo jiný, který jel vše dle předpisů. To byl pro ně problém a chtěli vše vrátit zpět.

Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, snad to je filmová komedie Prohnilí. Zdravím!

new.csfd.cz/...

doplněno 18.04.21 18:35:

ladis - ano, tam pan Spencer nehrál, ale děj filmu dost odpovídá popisu tazatele. Ostatně, ani tazatel si není jistý panem Spencerem. On nám to tazatel vysvětlí, až se k dotazu vrátí (a třeba bude spokojen).

ladis*

Tak tam snad nedavno zesnuly Bud Spencer nehral :)

dotaz*
hodnocení

Děkuji, to by mohlo být ono. Až budu mít čas, tal na to mrknu a pak dám vědět. S panem Spencerem si nejsem opravdu jist. Film jsem viděl možná před 20-ti lety a utkvěl mi v paměti a teď jsem si na něj vzpomněl a řikal jsem si, že bych na něj kouknul.

ben®

dotaz - nemáte zač. Na ten film se podívejte, protože je to legrace, tak ztráta času to nebude. A ten film má i pokračování, ale to jsem neviděl.

ladis*

To je klasika, Prohnili, a ma to 2 pokracovani

max*
Jelikoz to je francouzska komedie, jmenuje Prohnili a hlavni herec byl Noiret.
Pokracovani bylo taky super.

ordoabchao
hodnocení

2x

Nejblíž popisu je csfd.cz/...

ladis*

socco
hodnocení

0x

Zdravím, zkusila jsem zagooglit a nic jsem nenašla. Nepamatujete si něco konkrétnějšího, nějakého herce, žánr, stáří?

joudic*
hodnocení

0x
taky to nemusi byt bud spencer, ale italska nahrazka ;)

On snad BUD SPENCER byl somálec nebo co?.?.?.?.?

Joudič, jj, Paul L. Smith, také jsem to chtěl navrhnout, jenže už se asi domluvili...Italská náhražka Itala...*smich*

ladis*

Treba mysli toho madarskeho herce, ktery Buda Spencera nevim zda primo parodoval ale natacely se komedie po vzoru italu, ten herec vypadal skoro stejne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]