Nejste přihlášen/a.
Zamilovala jste se do představy o člověku s kterým si vyměňujete písmenka, myšlenky, názory.. Ale skutečná realita Vás může neskutečně zklamat. Můžete zjistit, že Vás ten muž (pokud je to skutečně muž) nepřitahuje a nemáte si ve skutečnosti z očí do očí co říci. Ani ten věk nemusí odpovídat skutečnosti. S Vámi si hodiny několik měsíců může psát a vedle sebe mít ženu a děti. A může si takto dopisovat s celou řadou jiných ženských. Buďte na sebe opatrná a držte se nohama na zemi. Na zamilování si najděte někoho kdo se s Vámi bude chtít vídat v reálném životě a bude s Vámi trávit volný čas skutečně. Ne jen přes klávesnici.
Dobrý den, ano, je to možné. Ovšem, milujete jen písmenka a nikoliv přímo toho člověka. On je pro Vás idol (asi jako herec nebo zpěvák z plakátu na zdi dívčího pokoje), tak si to užívejte, ale více nepodnikejte. Jinak si myslím, že muž tohoto věku by měl "chuť na sedmnáctku". Zdravím!
Roky jsem se kamarádila s několika lidmi na chatu. Pak jsme se sešli - no a na první dobrou jsme si s jednou fajn kamarádkou nesedly. Prostě jsme se na sebe podívaly - a obě to věděli
Děvče, nic není takové, jak se zdá. Ty ses zamilovala do své představy. Vůbec netušíš, kdo to je. Může to být starý chlívák s bércováma vředama, cukrovkou a nedostatkem hygieny. Blbě chodí, nepracuje, má čas na vymýšlení odpovědí, které ty chceš slyšet. Připadá si pak důležitý a přitažlivý. Příkladem ti mohou být ženské z Výměny manželek. Jak krásně zní jejich pokyny na začátku a jaká hrůza je ve skutečnosti. Že se ani věřit nchce.
Realita může být naprosto jinde. Podobnou zkušenost jsem měla asi před 30ti lety, kdy jsme si volali a povídali si. Úžasné názory, nádherný hlas. Co z toho bylo? Alkoholik s holou řití. Ne ža by mi šlo o majetek, ale o to, že všechno stihnul propít a prohrát. V bytě spousty kytek. Krása, dokud mi nedošlo, že tam není žádný nábytek, pouze prosezený gauč a křeslo a prastarý kuchyňský stůl. Miloval maminku a dceru. Maminku neviděl 4 roky a dceru 2 roky. Zrovna byla před porodem po umělém oplodnění. To všechno z něho lezlo po lahvi meruňkovice, kterou koupil pro mě, i když věděl že vůbec nepiju. A vrchol všeho, měl na stroji vypracovaný seznam žen. To, co bylo v inzerátu a na druhé půlce listu zkutečnost. Já jsem byla 165! Neuvěříš!
Asi bych si poplakala, ale přišla na mě veselá nálada a já to brala jako program na Silvestra. Smála jsem se, debilovi, ještě hodně dlouho. Zas až tak jsem "potřebná" nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.