Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné se zamilovat do někoho přes písmenka?

Od: cherybonbon odpovědí: 18 změna:
Je možné se zamilovat do někoho přes chatování ( několik měsíců) do člověka, u kterého ani nevím, jak vypadá jeho obličej. Je to jen poblázněnost? Líbí se mi jeho názory, myšlenky... On to neví. Navíc je tu veliký věkový rozdíl. Nejsem dospělá. Myslíte, že by se muž, který je o víc jak 20 let starší chtěl přátelit s holkou, co má 17?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zamilovala jste se do představy o člověku s kterým si vyměňujete písmenka, myšlenky, názory.. Ale skutečná realita Vás může neskutečně zklamat. Můžete zjistit, že Vás ten muž (pokud je to skutečně muž) nepřitahuje a nemáte si ve skutečnosti z očí do očí co říci. Ani ten věk nemusí odpovídat skutečnosti. S Vámi si hodiny několik měsíců může psát a vedle sebe mít ženu a děti. A může si takto dopisovat s celou řadou jiných ženských. Buďte na sebe opatrná a držte se nohama na zemi. Na zamilování si najděte někoho kdo se s Vámi bude chtít vídat v reálném životě a bude s Vámi trávit volný čas skutečně. Ne jen přes klávesnici.

max*
Ale ona nikde nepsala, ze se ji dvoril nebo ji balil, to pozor.
Psala, ze si velmi rozumi. To je zasadne rozhodujici pro pripadnou naklonost, at uz jen byt pratele.
A mozna je lepsi takto romanticky vztah, puvodne prez net, nez poslouchat souseda (vysokoskolsky vzdelaneho profesora), jak doma krici, ze jejich dcera (velice pohledna mimochodem), pritahuje jen same idioty, ze? Hehe

hodnocení

4x
Jojo, v TV to běží pořád, hlavně ve zprávách, kdy se i mnohem starší zralá žena zamiluje až tak, že mu pošle všechny své úspory a ještě na něj přepíše i svůj byt. Nikdy předtím ho neviděla a ani potom ho už nikdy neuvidí :)
liska5

Nebo se na ni usměje africkej gigolo a ona to tady všechno prodá a až tam zjistí, že má mladík doma sedm dětí a zrovna oblbuje nějakou postarší německou turistku.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ano, je to možné. Ovšem, milujete jen písmenka a nikoliv přímo toho člověka. On je pro Vás idol (asi jako herec nebo zpěvák z plakátu na zdi dívčího pokoje), tak si to užívejte, ale více nepodnikejte. Jinak si myslím, že muž tohoto věku by měl "chuť na sedmnáctku". Zdravím!

ladis*

Měl či neměl?

hodnocení

1x

A jste si jistá, že mu není 65? Nebo že to není žena? Dnes je možné vše a na internetu je skoro vše podvod /myslím co se týká identit lidí/.

tebi
hodnocení

0x

Je to možné. Jsem taky okouzlená člověkem z netu, již několik let. Chápu vás. Jenže ta holka má teprve 17, kdyby byla o 10 let starší, šance by tu byla, jinak si myslím, že z její strany ne..

cherybonbon
hodnocení

To já jsem ta holka. Asi jsem to nenapsala moc smysluplně.

max*
hodnocení

0x
Proc by to nemohlo fungovat?
Prece je vice dulezite, jak si lide rozumi, jake maji spolecne nazory, zajmy nebo konicky. Vzhled je tam nekde az vzadu. Zvlaste u muze. Je Belmondo hezounek? No spise byl sarmantni a presto zajiste poblaznil spoustu slecen a zen.
V 70 mel posledni dceru, ktera je opravdu nadherna a maji spolu vyborny vztah.
20 let neni zadny sokujici rozdil, sam jsem zil 6 roku se slecnou jeste mladsi
a nikdo se nedivil, jen mi ji zavideli, no.
Dal bych tomu urcite sanci, ale spise pres ty spolecne zajmy nejprve.

liska5
hodnocení

0x

Pokud mu to manželka dovolí...

V jednom ruském románu je věta: Jestli to není jen láska, co Ti chybí...

hodnocení

0x

Roky jsem se kamarádila s několika lidmi na chatu. Pak jsme se sešli - no a na první dobrou jsme si s jednou fajn kamarádkou nesedly. Prostě jsme se na sebe podívaly - a obě to věděli *smich*

joudic*
hodnocení

0x
teoreticky ano, ale bez kamery v dalsi fazi ne

ladis*
hodnocení

0x

Přátelit určitě ne, souložit moźná ano, záleží, jak vypadáš.

hodnocení

0x

Děvče, nic není takové, jak se zdá. Ty ses zamilovala do své představy. Vůbec netušíš, kdo to je. Může to být starý chlívák s bércováma vředama, cukrovkou a nedostatkem hygieny. Blbě chodí, nepracuje, má čas na vymýšlení odpovědí, které ty chceš slyšet. Připadá si pak důležitý a přitažlivý.*ee* Příkladem ti mohou být ženské z Výměny manželek. Jak krásně zní jejich pokyny na začátku a jaká hrůza je ve skutečnosti. Že se ani věřit nchce. *blee* Realita může být naprosto jinde. Podobnou zkušenost jsem měla asi před 30ti lety, kdy jsme si volali a povídali si. Úžasné názory, nádherný hlas. Co z toho bylo? Alkoholik s holou řití. Ne ža by mi šlo o majetek, ale o to, že všechno stihnul propít a prohrát. V bytě spousty kytek. Krása, dokud mi nedošlo, že tam není žádný nábytek, pouze prosezený gauč a křeslo a prastarý kuchyňský stůl. Miloval maminku a dceru. Maminku neviděl 4 roky a dceru 2 roky. Zrovna byla před porodem po umělém oplodnění. To všechno z něho lezlo po lahvi meruňkovice, kterou koupil pro mě, i když věděl že vůbec nepiju. A vrchol všeho, měl na stroji vypracovaný seznam žen. To, co bylo v inzerátu a na druhé půlce listu zkutečnost. Já jsem byla 165! Neuvěříš! *alene* Asi bych si poplakala, ale přišla na mě veselá nálada a já to brala jako program na Silvestra. Smála jsem se, debilovi, ještě hodně dlouho. Zas až tak jsem "potřebná" nebyla.

ladis*

Jako jedna ze 165 :)

liska5

To je řadová číslovka! Pořadník, jak na očkování*smich*

ladis*

Ne, to je pořadník na Favorita

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]