Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci spát u kamarádky. Jak jí to říct?

Od: lucienovotna odpovědí: 10 změna:

nechci spát u kamarádky protože se u ní necítím dobře co ji mám říct abych neranila její city, protože ona je zrovna taková náladová, co ji mám říct.

*plac*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Řekněte jí, že jste zvyklá na své pohodlí a jinde nejste zvyklá zůstávat přes noc (necítíte se dobře). Pokud je to skutečná kamarádka, bude to respektovat. Pokud ne, najděte si kamarádku jinou.

rrkk
hodnocení

4x

Řekněte jí ať se nezlobí, že nejste zvyklá spát jinde než doma. Že na cizím místě vůbec neusnete, máte nejraději svou postel a vžité domácí pohodlí.

liska5
hodnocení

4x

Hlavně jí to řekni včas, že u ní nebudeš spát, aby nic nechystala. Když nevíš, jak už se vymluvit, tak řekni, žes dostala menses..Je to lež, ale ty mohou být i nepravidelné. A jestli Ti to jednou vytkne, tak jí klidně vysvětli, že při její povaze je lepší zalhat, než abys poslouchala výčitky.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, já bych např. řekl, že mám poměrně zásadní problém s vyměšováním jinde, než doma - zkrátka, není mně příjemné používat cizí záchod (a tam u té kamarádky určitě na WC musíte několikrát). Zdravím!

break

Dá hodně práce vymyslet tak neprůstřelné argument bez ztráty důstojnosti?

hodnocení

3x

Řekla bych na rovinu kamarádce, že chci spát doma, že nejraději spím doma a hotovo, už bych se nenechala přemluvit.

hfjkgc
hodnocení

2x
Vím, že je těžké, ale říct pravdu.
Lhát se nevyplácí, akorát ji pak můžete ztratit.
liska5

Jestli se kámoška kvůli tomuhle uráží, tak by mi nevadilo ji ztratit.

hodnocení

2x
Já teda nechci spát nikdy,nikde a u nikoho. mám to tak už od dětství. Dovolené a pracovní pobyty mi nevadí. Ale spaní nekde u kamarádek mě nikdy nebralo. Na jejich pozvání jsem odpovídala pravdu, prostě vždycky něco ve smyslu "promiň, necítím se dobře nikde jinde, než u sebe doma..." Jako mládě holky to moc nechtěly pochopit a hodně mě přemlouvaly. Prostě ne, nikdy. Ale ty to máš třeba jinak a spaní jinde ti normálnější nevadí... Každopádně jí řekni citlivě pravdu.

break
hodnocení

2x

Narovinu. Žádný okliky nebo výmysly. Jestli je pro tebe kamarádka, tak ji nelži a měj ji v úctě i přes její nálady.

Pokud teda bude trvat na tom, že tam musí někdo spát, tak tě zastoupím *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]