Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta za chybně vyplnění sčítaní 2021?

Od: frantah odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

před nějakou dobou jsem odesílal formulář online ohledně sčítání. Sice jsem si uložil číslo onoho formuláře a jeho odeslání do PDF formátu, ale nejsou tam zobrazena žádná data a já tak stejně jako vy ostatní nemám žádnou možnost kontroly, zdali jsem se někde nepřehmátl. Pokud bych třebas omylem zaklil, že jsem žena i když jsem muž na formuláři, může mne stát za tyto přehmaty pokutovat? někde jsem četl, že v případech kdy člověk si není jistý správným vyplněním, tak má možnost odeslat formulář opětovně znovu a bude na ČSÚ brán zřetel jen na ten později odeslaný.

Děkuji za vaše zkušenosti Franta

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, já bych se tím netrápil - úkol jste splnil, vyplnil jste vše, formulář jste řádně dokončil, potvrzení o odeslání máte a pokuta za "nesečtení se" Vám nehrozí. Zásadní chyba tam nebude (to by Vás to v PC nepustilo dál) a úmyslně jste nic nepokazil. Buďte v klidu. Zdravím!

sranazelenych

Není problém, pohlaví můžete měnit v čase, pokud jste gender fluidní.

Matěj

hodnocení

3x
Ano, máte pravdu. Vyplňovala jsem to pro jistotu znovu. Ten poslední vyplněný formulář platí.

hodnocení

2x
Dejte si pohov a buďte v klidu.

iz*
hodnocení

2x

"Pokud bych třebas ve formuláři omylem zaklikl, že jsem žena, i když jsem muž, ..." > Tak zrovna přes tuto chybu by Vás formulář neměl pustit dál.

Ale pokutu lze podle mne udělit za nevyplnění formuláře, nikoliv za omyl či chybu při jeho vyplňování.

hodnocení

0x

Otázky pokládané v dotazníku se snad ani špatně vyplnit nedají. To snad pozná každý, zda má zavedenou vodu nebo plyn. Vůbec nechápu, proč se na to ptají, to snad je jasné z katastrů. Myslela jsem, že je bude třeba zajímat, kolik je v domácnosti televizí, PC a tak. A místo toho takové debilní otázky. A jetli to udělá někdo špatně, to nikdo nebude zjišťovat.

donpapa
hodnocení

0x

Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]