Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před nějakou dobou jsem odesílal formulář online ohledně sčítání. Sice jsem si uložil číslo onoho formuláře a jeho odeslání do PDF formátu, ale nejsou tam zobrazena žádná data a já tak stejně jako vy ostatní nemám žádnou možnost kontroly, zdali jsem se někde nepřehmátl. Pokud bych třebas omylem zaklil, že jsem žena i když jsem muž na formuláři, může mne stát za tyto přehmaty pokutovat? někde jsem četl, že v případech kdy člověk si není jistý správným vyplněním, tak má možnost odeslat formulář opětovně znovu a bude na ČSÚ brán zřetel jen na ten později odeslaný.
Děkuji za vaše zkušenosti Franta
Dobrý den, já bych se tím netrápil - úkol jste splnil, vyplnil jste vše, formulář jste řádně dokončil, potvrzení o odeslání máte a pokuta za "nesečtení se" Vám nehrozí. Zásadní chyba tam nebude (to by Vás to v PC nepustilo dál) a úmyslně jste nic nepokazil. Buďte v klidu. Zdravím!
Otázky pokládané v dotazníku se snad ani špatně vyplnit nedají. To snad pozná každý, zda má zavedenou vodu nebo plyn. Vůbec nechápu, proč se na to ptají, to snad je jasné z katastrů. Myslela jsem, že je bude třeba zajímat, kolik je v domácnosti televizí, PC a tak. A místo toho takové debilní otázky. A jetli to udělá někdo špatně, to nikdo nebude zjišťovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.