Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zdravě a efektivně zhubnout?

Od: hubnutidoplqvek odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak zhubnout co nejrychleji ale zároveň zdravě - břicho. Přiznám se, že za tu karanténu jsem přibrala asi 3 kg, ale na váze mi zas tak nezáleží, jelikož jsem v normě. Záleží mi na tom, abych zase měla ploché bříško. Nemáte nějaké rady, jak opravdu efektivně a Zdravě zhubnout?
Jinak mám ještě problém s tím, že mám hodně často briško nafouklé a nevím jak se toho zbavit. Děkuji za všechny rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Tady se toto téma stále opakuje. Stačí hledat zpět.

Naposledy včera v rubrice Nejen pro ženy, tazatelka pavlin: Zdravý jídelníček

Udávejte nejlépe věk, váhu a výšku a fyzickou aktivitu. Radit někonu, o kom nemám absolutní představu, pořádně nejde.

liska5

A nezadávejte podobný dotaz několikrát v různých rubrikách.

Pokračujte v původním, on se další aktivitou ve vlákně posune nahoru.

ladis*
hodnocení

0x

Šmankote tobě je tak 13?

víš, kde máš břicho? Nafouklé máš nejspíš střeva... hubené ženské když se nají, tak mají vypouklé střeva...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]