Nejste přihlášen/a.
Měl sem úraz, pánev to schytala, obratle v zádech zašroubovaný. Boleli mě záda, kyčle málo, jenom když jsem se učil chodit, ale pořád to nebylo nic. Po 2 měsících se to otočilo, začala mě vystřelovat bolest do panevniho kloubu, a panve na leve strane i kdyz lezim. Fakt nevím jak je to možné, ze po 2 mesicich se bolest vratila mozna i 3x vetsi nez byla. Sice jsem obcas z lenosti nevzal do ruky hůlky, když jsem se šel treba jen napít, ale pořád to nechápu. Měl jsem roztříštěnej obratel na maximum, a ted o nem ani nevim. Myslíte že se mi udělal zánět? Mě jen nejde do hlavy ta záhada, proč mě to teď tak bolí
Změnily se poměry v oblasti pánve. Prostě na ty kosti do doby před úrazem působily síly pod jiným úhlem. Stačí maličko a už to kompenzuje jiný úsek kostry. Přenesla se zátěž na relativně zdravý kyčelní kloub a ten se možná jednostranně opotřebovává. A artroza bolí. Hlavně v noci. Nemusí to být artritida. Znám případ, kdy po zlomenině L5, nastaly bolesti v kyčlích. Ten nenápadný posun časem rozrušil chupavky kyčel. kloubů na jejich okraji.
Objednejte se na rehabilitaci, od toho tady jsou. A jestli rehabilitaci s pobytem, tak já mám dobrou zkušenost s RÚ Hrabyně. Určitě s Vámi budou pracovat intenzivněji, než v sousedních Klimkovicích.
Dodržujte striktně chůzi s oběma holemi!
Vaše odpověď zní zajímavě. Myslím že mám rozbitou L6 a L5. Včera v noci sem si myslel že mi ta noha z toho kloubu snad upadne Ale divně mi tam teď cuká, no já si myslím že to nebude nic hrozného po rehabilitacích
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.