Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mereni teploty babatku

Od: monisaska® odpovědí: 13 změna:
ahojte,jak mám dcerce zmerit teplotu?dcerka má polroku a mám ješte ortutovy teplomer .mám ho trochu schladit a pak vložit do pochvy anebo naopak?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Vím, že se jen bavíte, ale doufám, že dcerka nezdědila vaši inteligenci.

jenda22
hodnocení

4x

Ano, naopak. Pochvu do teplomeru. Zřejmě zkoušíte, co je vše možná napsat za dotaz. Tak jen houšť. Blbější dotaz tu snad ani nebyl.

Monišaška si dělá šaška :-D. Teda já se alespoň zasměju :-D

Samosebou, že naopak. Pochvu do teploměru a né chladit, ale zahřát :-D

hodnocení

2x

Doufám, že je vám méně než 10 let. Ale jestli jste opravdu dospělá a máte dokonce dítě, tak pan Zeman se svým výrokem o inteligenci národa, byl ještě velmi, velmi shovívavý. *co*

joudic*
hodnocení

2x
vlozte si dceru do pochvy, a pak si zmerte teplotu klasicky v podpazi

host
hodnocení

1x

Pro děti se vyrábí přesný speciální Thermomax Digital Baby. Použití je velmi jednoduché.

Nebo bezkontaktní pro měření tělesné teploty nebo i prostředí, například teplota hrnečku s nápojem, nebo teplota vody ve vaničce na koupání. Těchto teploměrů je mnohho druhů, například ABFARMIS, aj.Teplota se měří přiblížením na hlavičku (čelo) apod.

111®
hodnocení

0x

strká se do prdelky...

Nebo do mixéru :-D (pardon)

Dělá si na poradne prdel

yo
hodnocení

0x

A co na to dětská lékařka, když neumíte svému dítěti ani změřit teplotu.

vilik*
hodnocení

0x
Řešení je jednoduché.
Trochu ho schladíte nebo naopak zahřejete, přesně podle vašich požadavků, a vložíte do pochvy.
Pak vezmete speciální teploměr, vhodný pro použití u dětí, například infračervený bezkontaktní, a změříte dcerce dle přiloženého návodu teplotu.
Pak ještě doporučuji přečíst nějakou literaturu, jak se starat o dítě, abyste váš další dotaz nepsala na téma, jak často navštěvovat dítě odebrané do náhradní péče.
doplněno 17.04.21 09:53: Neví někdo, jestli se ve slovenštině píše schladit? V češtině je to špatně.

evzen
hodnocení

0x
Další dotaz bude, že teploměr dělá vrr, vrr, prd, bum, bum. Už jí nekrmte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]