Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placení na internetu

Od: qwe* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

jelikož jsem 19-ti letý student, tak nemám žádné velké přijmy a proto nevlastním žádný učet u banky ani nic podobného.

Toto mi ale celkem komplikuje život, jelikož se hodně zajímám o IT a potřebuji platit za různý soft a prográmky pro mobilní telefon atd.

Proto by mě zajímalo jak toho docílit? Ve většině případu je třeba platit kreditkou, nebo paypalem.

Jak toto funguje? Co je k tomu potřeba? Jde toho nějak levně docílit (abych nemusel moc platit za výběry, vedení účtu atd.)? Jak?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mám svůj druhý účet u mbank - v podstatě mi na něj chodí měsíčně baj oko patnáct stovek. za vedení neplatím nic, za transakce neplatím nic, k účtu mám kartu, kterou je možné platit přes net (tuším VISA - nevyznám se v tom), poplatek za tyto platby se taky neplatí. jako hlavní účet bych ho nechtěla, ten můj první mi dává možností víc (ale je dražší), ale zas díky minimu peněz na účtu se nebojím zneužití při platbách přes net. (resp. kdyby k němu nějak došlo, nebolelo by to tolik)

hloupé na tom účtu je to, že (pokud nedošlo ke změně) není možné na něj vkládat peníze hotově, jenom převodem z jiného účtu. výběry z jakéhkoli bankomatu jsou měsíčně tři zdarma, poplatek za další nevím (ještě jsem ho nevyužila).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]