Rudo - řadíte se do skupiny udavačů? Nechce se mi věřit kolik podobných práskačů se zde jen na poradně ptá na postup. Podivný eschop zlikvuje konkurence, Tak co kdybyste si otevřel svůj kšeft, vše podle pravidel s lepší kvalitou materiálu a lepší propagací? Hmm, to je moc práce, to dělat nebudete, udávat je snažší.
Neměl by být název vlákna jiný - např. jak udat xxxx
rudo
A řadíš se snad ty id (tolik výstižných slov by se našlo) do skupiny těch, co nerespektují autorská práva a podporují pirátství? A propos co znamenají slova jako "esCHop"nebo zlikvuje? Snad, že jsi nesCHop a máš rád klikvový kompot? Nauč se psát, intonovat a vyslovovat sykavky. Otevři si učebnici a bifluj! Ani sebevětší kvalita a propagace není k ničemu, jedná li se o pirátství! Hmm, ale podvádět a prudit je snažší viď? Nemělo by se založit vlákno - neumím psát, naučte mě to, hloupě tlachám, odnaučte mne to, Váš aj dýý.(ot)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.