Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potisk tricek

Od: rudo odpovědí: 7 změna:
Zdravím, potřebuji pro potisk triček s názvy hudebních skupin nějakou licenci nebo oprávnění?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

2x
Pro svoji potřebu ne.
Pro podnikání ano,pokuď mají název jako registrovanou značku...Škoda,Jawa...
rudo
hodnocení

A kde se takové povolení řeší? A jak je to s hudebními skupinami
jirib
No přece u toho,co tu značku(název) má zaregistrovanou a platí si za to...
Máte živnostenské oprávnění?Nechce se mi ani věřit...
rudo
hodnocení

Ne. Chci si posvitit na jeden e shop a nevím na koho se obrátit.
jirib

id
hodnocení

0x

Rudo - řadíte se do skupiny udavačů? Nechce se mi věřit kolik podobných práskačů se zde jen na poradně ptá na postup. Podivný eschop zlikvuje konkurence, Tak co kdybyste si otevřel svůj kšeft, vše podle pravidel s lepší kvalitou materiálu a lepší propagací? Hmm, to je moc práce, to dělat nebudete, udávat je snažší.

Neměl by být název vlákna jiný - např. jak udat xxxx

rudo
hodnocení

A řadíš se snad ty id (tolik výstižných slov by se našlo) do skupiny těch, co nerespektují autorská práva a podporují pirátství? A propos co znamenají slova jako "esCHop"nebo zlikvuje? Snad, že jsi nesCHop a máš rád klikvový kompot? Nauč se psát, intonovat a vyslovovat sykavky. Otevři si učebnici a bifluj!
Ani sebevětší kvalita a propagace není k ničemu, jedná li se o pirátství! Hmm, ale podvádět a prudit je snažší viď?
Nemělo by se založit vlákno - neumím psát, naučte mě to, hloupě tlachám, odnaučte mne to, Váš aj dýý.(ot)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]