Nejste přihlášen/a.
Já beru Godasal na ředění, ale kvůli jiným potížím jsem šla do kukaně k panu doktorovi. To vám řeknou na místě při registraci.
Sestra se zeptá asi na pět otázek a zaškrtne ve formuláři. Jste nachlazená, prodělala jste covid, máte oslabenou imunitu, berete léky na ředění krve a ještě něco nepodstatného. Musíte podepsat souhlas s vaxínou typu xxxx. Prostě sestra píše pouze ANO, NE.
Lidé co berou léky na ředění krve mají jistou výhodu. Kdo nic nebere má si dva dny před očkováním vzít po jedné tabletě aspirinu. Tohle jsem slyšela od magistry v lékárně.
cituji ze stránek IKEM
Mohu se nechat očkovat, když užívám léky na ředění krve?
Ano, můžete. Z důvodu prevence možného krvácení či modřin se doporučuje po očkování komprese místa aplikace.
Pacienti užívající warfarin či nová antikoagulancia (Eliquis, Pradaxa, Xarelto, Lixiana) ranní dávku nevysazují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.