Nejste přihlášen/a.
Kamarádka mě dluží cca 20.000 Kč, já blbá jsem si vzala na sebe půjčku a dala to jí. Ví někdo zda ji mohu v tomto případě vložit do registru dlužníků na adrese www.registr-dluzn/... . Na těch stránkách jsem se to nikde nedočetla. Mám samozřejmě doklad, že jsem jí to půjčovala.
Vždyť to na té stránce přímo máte, jak to vložit. uhrazeno.cz/...
Já hlavně nevím, jestli tenhle registr dlužníků vůbec k něčemu je. Zadala jsem si tam jména dvou lidí, kteří dluží kam se podívají a tří firem... a nevyšlo mi nic.
Na registr kašlete.Snažte se to z ní dostat. Pokud máte doklad,není co řešit. Naší firmě před lety dlužil jeden řecký zákazník skoro 300 000,-.Dali jsme dohromady partu kamarádů a dojeli do Brna do jeho kanceláře.Tam jsme ho trochu "zmáčkli" a došli s ním do banky,kde pod naším dohledem uskutečnil převod peněz z jeho účtu na účet náš. Zkuste na ní přes někoho koho nezná zatlačit.Ať vystupuje pod Vaším svolením jako vymahač pohledávky.Jinak to lze i přes právníka,který navrhne splátkový kalendář.Pošle ji doporučený dopis s razítkem.Právník ale něco stojí. Pozdravujte kamarádku. Jak milá,že se s Vámi ani nedokáže domluvit na splátkách.
Už jsem to zjistila je nutné svůj účet aktivovat a pohledávku spustit, pak to funguje. Tak děkuji.
Aha, já se původně a zřejmě mylně domníval, že vám jde o to, abyste získala peníze. Pokud Vám stačí jen zveřejnění dlužníka v poměrně bezvýznamné databázi, do které se přliš nenahlíží, tak to už máte hotovo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.