Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit dlužníka do registru dlužníků

Od: mnumhumka11 odpovědí: 9 změna:

Kamarádka mě dluží cca 20.000 Kč, já blbá jsem si vzala na sebe půjčku a dala to jí. Ví někdo zda ji mohu v tomto případě vložit do registru dlužníků na adrese www.registr-dluzn/... . Na těch stránkách jsem se to nikde nedočetla. Mám samozřejmě doklad, že jsem jí to půjčovala.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Vždyť to na té stránce přímo máte, jak to vložit. ;) uhrazeno.cz/...

doplněno 30.05.10 17:38:

Já hlavně nevím, jestli tenhle registr dlužníků vůbec k něčemu je. Zadala jsem si tam jména dvou lidí, kteří dluží kam se podívají a tří firem... a nevyšlo mi nic. *nevi*

mm*
hodnocení

0x

Na registr kašlete.Snažte se to z ní dostat. Pokud máte doklad,není co řešit. Naší firmě před lety dlužil jeden řecký zákazník skoro 300 000,-.Dali jsme dohromady partu kamarádů a dojeli do Brna do jeho kanceláře.Tam jsme ho trochu "zmáčkli" a došli s ním do banky,kde pod naším dohledem uskutečnil převod peněz z jeho účtu na účet náš. Zkuste na ní přes někoho koho nezná zatlačit.Ať vystupuje pod Vaším svolením jako vymahač pohledávky.Jinak to lze i přes právníka,který navrhne splátkový kalendář.Pošle ji doporučený dopis s razítkem.Právník ale něco stojí. Pozdravujte kamarádku. Jak milá,že se s Vámi ani nedokáže domluvit na splátkách.

radi*
hodnocení

0x

Napište mi na e-mail, radi@centrum.cz, pomohu vám.

mnumhumka11
hodnocení

Už jsem to zjistila je nutné svůj účet aktivovat a pohledávku spustit, pak to funguje. :) Tak děkuji.

radi*

Aha, já se původně a zřejmě mylně domníval, že vám jde o to, abyste získala peníze. Pokud Vám stačí jen zveřejnění dlužníka v poměrně bezvýznamné databázi, do které se přliš nenahlíží, tak to už máte hotovo... :)

cyril*

Časem zjistíte, že značná část tazatelů zadává na tyto stránky své dotazy ne proto, aby získala radu, jak co nejlépe s problémem naložit, ale jen aby si měli o věci s kým podebatovat, případně se jen utvrdit ve svém byť špatném názoru. Ale takový je život.

radi*

Dost možná tak upozornit právě na ten svůj odkaz a zajistit tak návtěvnost :)

max*
hodnocení

0x

Jak uložit dlužníka do tohoto registru - raději nijak: centralniregistrdluzniku./...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma registr dlužníků

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]