Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krevní sraženina na jazyku

Od: zakoo odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer.

Dnes jsem se omylem kousl do jazyku na pravé straně u 7-mičky zubu. Nedával jsem tomu velký význam, ale teď po prohlídce v zrcadle jsem si všiml jakoby krevní sraženiny. Rozměr cca 5x5 mm boule. Je to celkem nepříjemné. Mám to nechat být, nebo propíchnnout?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

1x

Přikousnutí jazyka se stává celkem běžně, hodněkrát se to stalo i mně. Je to bolestivé, ale za pár dní to přejde, nikdy jsem s tím nic nedělal. Podle všeho se jedná jen o malý krevní hematom. Samozřejmě nejsem lékař, ale jako komplikaci bych viděl maximálně nějaký zánět, tedy otok, přinejhorším hnis. Pokud bych viděl nějaké změny k horšímu, tak bych raděi zašel ke svému praktickému lékaři.

hodnocení

0x

Dobrý večer, stává se mi toto často když jím rychle, kousnu se do jazyka či do tváře, udělá se mi "štěnice"

Já ji propíchnu a je klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]